Тиа Маури

Започва нов сезон на готварското предаване на Тиа Маури по Food Network

Звездата от „Горещо маце” Тиа Маури започва нов сезон на готварското си предаване по Food Network. Тя става известна заедно със своята сестра – близначка Тамера в нашумелия сериал „Sister, Sister” („Моето друго аз“), филмите „Вещиците близначки”, „Вещиците близначки-2”, и „Горещо маце”. Двете са звезди още от деца и до днес са под светлините на прожекторите.

Поредното предизвикателство в нейната кариера е предаването „Тиа Маури у дома”, където я виждаме в ролята на телевизионна звезда и добър готвач.

Tia Mowry5

Тиа обича да изненадва с кулинарните си умения и подправя всичко с … чесън

Актрисата споделя, че кулинарния й специалитет са кюфтета от пуешко. Тя ги приготвя не само за гости, но и доста често ги прави за малкия си син, като за него прави здравословна версия със спанак, а хлебните трохи заменя с овесени ядки.

Tia Mowry8Тиа никога не пропуска да подправи ястията си с чесън, за който казва, че й е любимата подправка.

„Обичам чесън във всичките му форми- пресен, на прах. Използвам ги често. Хората харесват този специфичен вкус на чесъна. Рискът от загаряне при пресния чесън е голям и съветвам, за по-сигурно, да се използва на прах“, разказва Тиа Маури.

В новия сезон на „Тиа Маури у дома”, семейството й участва много повече. Зрителите ще могат да видят дори как тя готви със сина си в кухнята. Заедно подготвят вкусотиите за партито за рождения му ден.

Tia Mowry7
Тиа със съпруга си Кори

Като работеща семейна жена със звездна кариера, Тиа има простичък съвет към майките: Прощавайте си!

„Аз често си казвам: „ Знаеш ли, Тия, ще имаш страхотни дни, ще имаш хубави дни, ще имаш и лоши дни. И това е нормално. Прощавайте си. По този начин стресът е по-малък“, съветва звездата.

Tia Mowry4

Ето и тайната на Тиа за успешна кариера:

„Прави това,  което силно желаеш. Стреми се да постигнеш онова, което обичаш, онова, към което имаш страст. Защото само тогава 14-15 часовият труд ти се струва като забавление. Другата тайна – остани си такъв, какъвто си, не се променяй.  Мисля, че това много ми помогна. Силно вярвам в това да бъдеш себе си.  И накрая – бъдете благодарни за това, което имате.”

Звездата на Food Network Тиа Маури започва нов сезон на  „Тиа Маури у дома” от четвъртък от 16-ти март.

- реклама -