9 факта за новия ерген Евгени Генчев, които не знаете

9 факта за новия ерген Евгени Генчев, които не знаетел Той е талантлив, той е привлекателен, той е романтичен, има перфектни обноскил.. и е желан от 25 жени едновременно. 

Пианистът Евгени Генчев бързо разтуптя сърцата на дамите от втория сезон на риалити предаването „Ергенът“ с очевидната си харизма, но задачата да си избере любима не изглежда никак лесна на фона на ожесточеното женско съревнование.

Тепърва ще разбираме повече за Евгени и дамите на сърцето му, но бяхме нетърпеливи да научим още за това кой е този мъж, който е избрал да се впусне в предизвикателството цял отбор жени да се борят за вниманието и одобрението му.

Вижте кои са 9-те неща за новия ерген, които не знаете:

  • Той е зодия Рак – роден е на 23 юни в Пловдив.

  • Открива музикалния си талант съвсем случайно – в съседски апартамент. „Имаше една баба Савка, която имаше пиано и на него свиреше един семеен приятел, който по това време учеше в академията в Пловдив. Той си репетираше партитурите и аз постоянно го слушах.“ – разказва Евгени в интервю за NOVA пред журналиста Николай Беремлийски през април, 2022 г. Докато професионалният пианист си почивал, малкият Евгени засвирил по слух.

  • Казва, че пианото е първата му любов и че всяка негова бивша приятелка е ревнувала от него.

  • Една от най-впечатляващите му изяви е изпълнението му в шоуто на Хайди Клум – „Следващият топ модел“.

  • Обожава семейството си и има особено специална връзка с дядо си, на когото е кръстен. В Instagram профила си споделя емоционално съобщение след смъртта на дядо му през 2020 г. – „Благодаря ти, че ми показа какво е отдаденост на семейството през твоите 68 години на любящ и грижовен брак. Съжалявам, че не можах да бъда там до теб. Съжалявам, че не успях да те прегърна, преди да си тръгнеш. Да свиря за теб за последен път. Да ти покажа тази композиция, която така и не успях да завърша, а ти все ми напомняше. Да държа ръката ти. Благодаря ти, че сподели твоето пътуване с мен. Почивай в мир.“

  • Не се задържа за дълго в България, заради многото концерти в чужбина. „За съжаление не се прибирам често. Опитвам се да го правя между концертите, за да мога да прекарвам време с близките ми.“ – споделя той. Казва, че ако трябва да „изсвири България“ мелодията би звучала „красива, може би така драматична, с комплексна хармония и с щипка оттенък на меланхолия.“

  • Голям фен е на Фреди Меркюри и заедно с колегите си създава аранжимент на хита „Бохемска рапсодия“. Когато заснемат видеото към аранжимента, Евгени иска да направи намигване към емблематичния аутфит на Меркюри по време на концерта Live Aid на Уембли през 1985 г. и се облича в бял потник. „Само където мустак не си пуснах.“ – шегува се той.

  • Казва, че е израснал с класическата музика и тя му е дала изключително много, но е свирил също и електронна, и техно музика, и рок, и джаз, дори и поп-фолк. Преди години с фолк певицата Лорена са направили една балада.

  • Изпълненията му можем да видим в неговия собствен YouTube канал, за който успява да отдели повече време по време на пандемията. Казва, че периодът на изолация е бил положителен за него, тъй като му е дал шанс за спокойствие вкъщи и за практикуване на едно от хобитата му – йога и медитация.

- реклама -
error: Съдържанието е защитено