хакери Доналд Тръмп

88 генерали и адмирали от запаса декларираха подкрепа за Доналд Тръмп

88 генерали и адмирали от запаса в Съединените щати декларираха подкрепа за Доналд Тръмп, съобщиха от изборния щаб на милиардера.

„Изборите през 2016 година предлагат на американците дългоочакваната възможност да коригират курса на нашата политика в областта на националната сигурност”, се казва в отворено писмо на пенсионираните военни.

„Враговете на страната ни се засилиха, почувствали слабостта и нерешителността във Вашингтон, както и възможността за агресия срещу нас и други държави, които милеят за свободата”, пишат висшите военни. „Затова подкрепяме Доналд Тръмп и неговия ангажимент да възстанови въоръжените сили, да защити границите ни да победи ислямистките ни врагове и да възстанови закона и реда вътре в страната”, се казва още в писмото.

Военните от запаса срещу спец службите и държавната администрация

През август няколко десетки видни членове на Републиканската партия, заемали отговорни постове в спец службите и държавната администрация излязоха с остра позиция срещу Доналд Тръмп. Според тях, ако бъде избран, „Тръмп ще е най-безразсъдният президент в историята на Америка и неизбежно ще застраши националната сигурност и благоденствието на страната”. 

Тръмп изпреварва Клинтън

Днес CNN обяви резултати от ново проучване, в което Доналд Тръмп води с 2% пред Хилари Клинтън. Според данните, 45% от американците биха подкрепили Тръмп, а 43% биха гласували за Клинтън.

- реклама -