Моуриньо

Моуриньо: През лятото ще има по-скъп играч от Погба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо очаква през лятото рекордът на Пол Погба за най-скъп играч в света да бъде счупен.

„Мисля, че след няколко години трансферът на Погба ще изглежда евтин. Трябва да призная, че малко клубове разбират какво ще се случи в близко бъдеще“, изтъкна известния селекционер.

West Ham vs Manchester United

Погба притеснен от мегатрансфера си

Моуриньо разкри, че когато не играе на най-високо ниво Пол Погба, твърде често е критикуван от експерти и запалянковци. Той е уверен, че през лятото ще има играчи, които няма да притежават и половината от качествата му, но ще струват колкото него или повече.

„Преди няколко години плащаха 25 млн. паунда за феноменален играч, а сега толкова струва млад футболист. Сега, ако искаш да купиш перспективен 20-годишен играч, трябва да заплатиш колкото за доказала се звезда. Очаквам през лятото да има няколко сензации на трансферния пазар, а Погба да загуби статута си на най-скъп играч в света.“

Погба бе купен от Манчестър Юнайтед за 89 милиона евро миналото лято. Рекордната сума, платена на Ювентус е най-скъпия трансфер в историята на футбола до сега.

Manchester United v Watford

- реклама -