Лудогорец

Треньорът на Лудогорец очаква голямо тактическо надлъгване с Копенхаген

„Очакваме една среща, която ще бъде много голямо тактическо надлъгване – имам предвид и двата мача. Копенхаген е един много организиран отбор“, обяви наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев преди утрешната среща от 1/16-финалите на Лига Европа между двата тима.

„Орлите“ приемат датския си съперник на Националния стадион „Васил Левски“ от 20 часа

Треньорът Дерменджиев разкри, че е разучил добре своя съперник. „Подходът на всички треньори в такива мачове е еднакъв. Така, както те са ни разучили, така и ние сме гледали много техни мачове, дори от предни години. Копенхаген е един много организиран отбор. И аз, и футболистите вече го знаем. Очакваме една среща, която ще бъде много голямо тактическо надлъгване – имам предвид и двата мача. Всеки резултат влиза в нашите планове, важното е да продължим напред“, коментира той.

5324681

От българския тим са доволни от състоянието на терена на националния стадион. Според Дерменджиев Копенхаген са по-силовия отбор, а Лудгорец по-техничния. Той ще разчита на всички футболисти за утрешната среща.

 „Натанаел е добре здравословно. Нямаме контузени футболисти. Това е много добре за нас, успяхме да завършим подготвителния период без сериозни контузии. Съставът ще разберете утре“, сподели наставника на разградчани.

Вратарят на българския тим Владислав Стоянов заяви, че се надява да няма много работа в утрешния двубой. „Никога не може да се каже дали ще бъде спокоен мача или не. Определено смятам, че утре няма да има за мен много работа. Надявам се да е така, хората пред мен да са успели да неутрализират играчите на съперника. Дай Боже, да измръзна“, пошегува се той.

5324564
Тимът на Копнехаген вече е в столицата и днес направи тренировка на стадиона.
- реклама -