8 март

8 март: Най-добрите подаръци за нея

Мъже, забравете за скучните букети и плюшените играчки от бензиностанциите този 8 март и заложете на нещо оригинално и стилно за нежния пол. 

Нямате идея? Не се притеснявайте, ние подбрахме няколко предложения, за да улесним (или по-скоро спасим) живота Ви.

Ако приятелката Ви е привлечена от модата, тогава е още по-лесно. Изберете чифт нежни и красиви обици, червило или гланц, а също и парфюм.

Пуловер

Жените харесват раираните блузи и пуловерите. Но се постарайте – потърсете кашмирен пуловер в любимите цветове на половинката Ви (добре е да разберете кои са те). Ще бъде още по-хубаво ако има някакъв акцент, било то интересна дължина или форма на ръкава, мъниста, флорални мотиви, дантела. Нека в подаръка Ви личи внимание.

8 март

Парфюм

Изборът на аромат може да се окаже трудна задача. Съветваме да потърсите парфюм, който се доближава до тези, които приятелката Ви вече използва. Не забравяйте, че парфюмът придобива различни нотки, когато попадне върху кожата. Затова е добре да вземете „по-лек“, универсален аромат.

8 март

Друга алтернатива е внимателно да разберете дали има парфюм, който любимата Ви иска, но все не успява да си закупи.

Свещ или олио за вана

Ако половинката Ви е от онези хора, които обичат да си взимат дълга вана с ароматни свещи, значи сте уцелили джакпота. В специализираните магазини може да откриете комплекти, подходящи за различни случаи. Заложете на успокояващ аромат, който предразполага тялото и духа да релаксират.

8 март

Олиото за вана е другият вариант. Може да подберете цветен аромат, с който да заместите букета. Към подаръка може да добавите и кутия шоколадови бонбони за допълнително глезене.

Обици

Бельото и обувките може да се окажат минно поле, ако приятелката Ви е обсебена от модата. Но няма жена, която не обича бижутата, а обиците са идеални. Не избирайте дълги, тежки обици, от които ухото боли. Заложете на нещо малко и нежно, перли или малък камък например.

8 март

 

- реклама -