Русе Димитровград, момченце, малтретиране, състояние Пазаджик дете апартамент катастрофа, Подбалкански път, загинали, раненакатастрофа, АМ "Марица", жена, инцидент жена, дете, блъснати, камион, Люлин мъж, нападение, лекар, Перник, Спешна помощ

7 ранени след удар на микробус в кон, колата изхвърча от мост

Кон се изпречил внезапно на пътя на микробус преди разклона за котленското село Градец. Шофьорът не успял да избегне удара. След катастрофата бусът е паднал от мост.

На място веднага се отзовали два екипа пожарникари от Котел и Сливен, както и линейки. Ранените са откарани в болницата в Сливен. Състоянието им е стабилно.

Седем души са пътували в микробуса, петима от тях са откарани в болница. Една жена е с опасност за живота. Катастрофата е станала снощи след 20.30 часа.

Два пожарни автомобила са се включили в животоспасяващата акция, съобщи директортът на областната противопожарна служба комисар Владимир Демирев. „Не се е наложило използване на специални хидравлични инструменти, за да бъдат извадени от микробуса, някои сами са успели да излязат на пътя“.

Според полицията вероятно става дума за несъобразена скорост.

Пострадалите са се връщали от сватба в Истанбул и са пътували към Търговище, съобщи БТВ.

- реклама -