Скорпион, зодия, лоши страни

7 причини, поради които хората странят от Скорпионите

Въпросът защо Скорпионът е лош знак често се задава от онези, които не са в състояние да осъзнаят неговата дълбочина и многостранност. Причината: има много стереотипи за родените от 23 октомври до 22 ноември. Родените под това съзвездие са загадъчни, но и притежават непоклатима воля и вътрешна сила. Разбира се, представителите на стихията Вода са пълни с отрицателни качества, но също и толкова положителни.

1. Потайност

Тази зодия е най-потайната. И мъжете, и жените нямат доверие на другите. Възможно е да спечелите доверието на Скорпиона, но той едва ли ще посвети външни хора в своите тайни неща.

Притегателната природа на „отровните“ хора събира около себе си хора, които са заинтересовани от приятелство, но да се установи истински контакт се оказва по-трудно отколкото изглежда. Човек, който е покровителстван от Марс и Плутон, е студен към познатите си, крие чувства и избягва откровени разговори. В резултат на това комуникацията не върви добре, въпреки усилията на приятелите.

2. Доминиране

Скорпионът не вярва, че е най-добрият, но се стреми да стане лидер в компания, в екип и във взаимоотношения. За него това е начин да контролира ситуацията. Освен това позицията за НЕпоказване на собствените си достойнства, е чудесна за безопасно завъртане на интриги и измами. Представителите на знака директно игнорират всякакви възражения.

3. Отмъстителност


Друга причина, поради която Скорпионите са толкова самотни – хората ги избягват от страх. Момиче, родено в стихията на Водата, няма да прости обида, но за сметка на това ще измисли хитър план за отмъщение. Човекът, който е роден под гореспоменатото съзвездие, в допълнение към горното, се отличава и с прекомерна жестокост към тези, които са пресекли пътя му. Горко му на този, който създава проблеми на човек, роден в знака на Скорпиона или, който е имал неблагоразумието да го ядоса.

4. Хитрост

Независимо от пола, представителите на тази зодия се отличават с целенасоченост по отношение на кариерата. Те са готови да стигнат до крайности, за да получат желаната позиция и повишение на заплатата. Често за постигането на тези цели Скорпионите са готови да прегазят безмилостно колегите си. Това е поредният отговор на въпроса защо Скорпионът е лош знак, а другите се страхуват от него.

5. Непредсказуемост

Характеристиките на знака влияят върху характера на хората. Този случай не е изключение. Протежетата на Марс и Плутон не остават дълго в едно и също състояние. Тяхното настроение, емоции, мироглед и принципи се променят всяка минута. Не е изненадващо, ако днес Скорпионите са решени да ядат суши, докато вчера мразеха морски дарове.

6. Безразсъдство

Този зодиакален знак е благословен със смелост, която го тласка към поемането на рискове. Знаейки за опасно приключение, представителят на съзвездието няма да го подмине в никакъв случай и със сигурност ще участва в него. От една страна, подобни решения правят живота му по-забавен, а от друга, те се превръщат в причината Скорпионът да няма късмет.

7. Депресивност и агресия

Родените от водната стихия редовно се сблъскват с неприятности, поради което са склонни към продължителна депресия. В лошо настроение „отровните“ хора се втурват да хапят другите. Те могат да влязат в конфликт с любим човек, с приятели и роднини. Когато попаднете под прицела на атаката му, веднага можете да разберете защо Скорпионът е лош знак. Други го избягват заради тежки пристъпи на негативизъм с придружаваща агресия.

- реклама -