възрастта
Снимка: instagram/alternativeageing

68-годишна жена, поддържаща моден блог, доказва, че стилът не се подчинява на възрастта

Възрастта е просто цифра. Интересите Ви определено не бива да й се подчиняват. Кой определя кое поведение е подходящо за съответния етап от Вашия живот?

Сузи Грант, 68-годишна жена от Брайтън, създава блог, в който разчупва всички стереотипи, че възрастта е от каквото и да е значение, както и че всеки ден трябва да се забавлявате и да взимате максималната доза приключение от живота.

Сузи стартира блога си Alternative Ageing през 2014 г. с цел да помага на хора над 50-годишна възраст да живеят по-здравословен и щастлив живот. Споделя здравни съвети, рецепти, видеоклипове и много други. И бързо привлича вниманието на хората в социалните мрежи.

Грант в момента има 11 500 последователи в Instagram и повече от 6500 последователи във Facebook, всички от които са вдъхновени от нейната страст за живот.

Когато е на 50 години, Сузи Грант се чувства „забравена“ от живота. Но през последните няколко години, когато сивата коса се превръща във все по-популярна тенденция, Грант успява да почувства увереност като 60-годишна жена, която има потенциала да се издига до нови висоти.

Грант публикува множество разнообразни и ярки снимки в профила си в Instagram, показвайки смелото си усещане за стил и страстта си да изследва и експериментира.

И ако сега води здравословен начин на живот, в миналото съвсем не е така. Докато работи като телевизионен и радиорепортер и представител на различни организации, включително Sky News и BBC Radio 4, Грант пие и пуши прекалено много.

Това, което преобръща живота й, е смъртта на 63-годишната й майка преди две десетилетия. Причината е инфаркт. Грант решава да поеме по нов път. И го прави, оставяйки бляскава следа. Започва курс за диетолог, а към момента има издадени 3 книги.

Източник: Independent

- реклама -