6 неща, с които мъжете отблъскват жените

6 неща, с които мъжете отблъскват жените, описва vesti.bg.

Мъжете са доминиращият пол в една връзка и от тяхното отношение зависи какво ще е поведението на жената. Вероятно е трудно по-голямата отговорност да е в техните ръце, затова те трябва да бъдат изключително внимателни. Съществуват редица действия от страна на силния пол, които могат да отчуждят и обидят жената, а ето кои са най-често срещаните:

Прекалено скъперничество

Всяка жена би се подразнила, ако мъжът постоянно пести парите си и гледа да вкара жената в разходи. Обикновено той трябва да поема по-голямата част от харчовете или сметките да се делят на половина. Ако оставя на половинката си да дава повече пари от него за общите покупки и сметки, това ще я накара да се чувства по-малко женствена и “мъжът във връзката“. Освен това никоя дама не би искала бащата на децата ѝ да е стиснат.

Сравненията с мама или бившата

„Майка ми готви по-вкусно“, „Бившата ми имаше по-хубаво тяло“, „На съседката роклята е по-красива от твоята“… ъ, какво? Голям червен флаг. В никакъв случай един мъж не трябва да сравнява своето момиче с която и да е било друга, освен ако не иска да я отдалечи от себе си. Подобно действие от страна на половинката ѝ ще я накара да се почувства тъжна и обидена.

Липса на инициативност и мързел

Мъжете още от малки свикват, че жената върши всичко, а те получават нещата наготово. Независимо дали говорим за топлата вечеря или изпраните чорапи. Малко майки учат синовете си на домакинска работа, обикновено им угаждат докато не си намерят съпруга, която да изпълнява същите функции, но в друга роля. Няма жена, която да не се дразни на факта, че половинката ѝ лежи на дивана и гледа мач, докато тя бясно търчи из цялата къща, вършейки домакинските задължения. Скъпи мъже, проявете инициатива и помогнете на любимата си, гарантираме ви, че тя ще намери начин да ви се отблагодари.

Основна мисъл са купоните и излизанията с приятели

Всеки човек има нужда от време на време да излезе с приятели и да разпусне, но това в никакъв случай не трябва да бъде основното ви занимание извън работа. Никоя жена не би се чувствала добре, ако мъжът до нея я пренебрегва непрестанно, за да прави запои със своите приятели. Намерете начин да комбинирате двете неща, така че да няма сърдити накрая. Например можете да опитате да се забавлявате заедно.

Заглеждане на други жени

Наясно сме, че е инстинкт на мъжа да заглежда други жени и това няма никога да се промени, но не го правете пред половинката си. По този начин несъмнено ще я обидите и ще разклатите доверието ѝ. Тя ще се почувства нежелана и ще реши, че вече искате да бъдете с друга жена, което следователно ще я отдалечи от вас.

Обиждат приятелките 

Никой не е казал, че мъжът трябва да симпатизира на всички приятели на половинката си, но е добре в някои ситуации да запази коментарите за себе си. Отстрани може да изглежда сякаш я настройва срещу даден човек, което прави лошо впечатление. Нека сама прецени с кого иска да общува и с кого не.

- реклама -