папараци

6 холивудски знаменитости, които обичат папараците

Актьорите, както знаете, са публични личности. На всеки ъгъл ги дебнат фотографи, репортери и верни фенове. Разбира се, за човек, който цени неприкосновеността на личния си живот, тази професия е доста трудна, но има и звезди, които харесват общественото внимание.

Ето някои холивудски знаменитости, които не се крият от папараците и винаги се вълнуват от любопитните репортери, усмихнати пред камерите. Ето най – известните „приятели на папараците”:

Кърт Ръсел и Голди Хоун

сн. БГНЕС

Една от най-дълголетните и образцови холивудски двойки, Кърт и Голди са много толерантни към папараците. Може би това е типично за актьорите от „старата школа“ или просто двамата са щастливи и природно интелигентни.

Джерард Бътлър

сн. БГНЕС

Актьорът не се появява често около журналисти, защото се опитва да живее обикновен живот. Когато е в добро настроение и вездесъщите папараци са наблизо, знаят, че определено ще получат няколко забавни снимки с Бътлър.

Киану Рийвс

сн. БГНЕС

Киану отдавна се е превърнал не само в една от основните звезди на Холивуд, но е герой на популярните в интернет снимки на фенове. Заради това му качество всички са луди по Киану. Той не е конфликтен, не бърза да гони снимащите го и лесно може да помаха с ръка за поздрав.

Райън Гослинг

сн. БГНЕС

Актьорът е не само любимец на жените, но и обект на обожание от папараците. Той не губи самоконтрол, дори когато неспокойните фоторепортери го снимат на закуска или докато се разхожда със семейството си.

Бенедикт Къмбърбач

сн. БГНЕС

Този актьор просто има железни нерви. Той е спокоен, дори когато се опитват да го снимат в най-неподходящия момент. Бенедикт се опитва да изглади всяка неудобна ситуация с шега, вместо да разпали конфликт, защото шеговито смята, че снимките с него са много хубави.

Мила Йовович

сн. БГНЕС

Холивудска звезда с украински корени е много приветлива. Дори след като стана супер популярна, тя не се отказва да я снимат папараци. Явно по природа Мила е много отворен и приятелски настроен човек, тъй като малцина могат като нея да издържат на вниманието на журналистите.

- реклама -