Павлова Радев тол-система обществена поръчка

Павлова: Трябва ни експертен служебен кабинет

Трябва ни експертен служебен кабинет, който да подготви предстоящите избори. Мандатът на този кабинет да формира стабилно управление вече е изчерпан. Това заяви регионалният министър в оставка Лиляна Павлова по Нова телевизия.

Според нея е важно в страната да има стабилност, а тя може да бъде постигната с експертен кабинет, съставен от Плевнелиев и Радев. Именно той трябва да организира честни избори.

Сега обаче трябва да бъде приет бюджетът

Тя критикува патриотите заради желанието им да направят кабинет: Нека опитат. Да видим какво могат да направят. До преди месец подкрепяха нашия кабинет, а след като започна президентската кампания, обърнаха нещата“ – заяви тя.

Павлова отказа да отговори дали ГЕРБ би управлявало в коалиция с БСП. „Доказахме, че можем да правим компромиси и да работим с всички. Компромис няма да правим единствено с ДПС. Но не сега е моментът да предрешаваме бъдещо управление“, допълни тя.

Не трябва да управляваме напук и на инат. Оттеглихме се, защото хората очевидно подкрепиха левите политики и послания”, допълни Павлова. По думите й сега ГЕРБ трябва да открие грешките си и да ги анализира.

- реклама -