Деми Мур

57-годишната Деми Мур по бельо се състезава с Бела Хадид – СНИМКА

Деми Мур не се уморява да доказва, че възрастта е само комбинация от цифри в паспорта. И, че дори и над 50, жените пак могат да са съблазнителни красавици.

Актрисата не се стеснява да носи рокли с екстремни цепки или дълбоки деколтета.

Поредното доказателство за това дойде от участието на Деми в ревюто, на което бе показана новата съблазняваща колекция бельо от Риана. Там дефилираха и топмоделите Бела Хадид, Ирина Шейк и други звезди на модния подиум, които са наполовина на нейната възраст. Но, няма как да си изкривим душата – в разкриващо черно боди и мрежести чорапи, Деми изглеждаше не по-лоши от младите звезди.

Разбира се, за да поддържа такава фигура, Мур полага много усилия. Още по време на снимките на филма „Стриптиз“ тя разкри, че тренира по 6-7 часа на ден. Сега бившата съпруга на Брус Уилис прекарва във физическа активност по 3 часа дневно, работейки със звезден треньор.

Освен това актрисата поддържа тялото си с подходяща диета, състояща се от органични натурални продукти: зеленчуци, плодове, сокове, смутита и супи. Диетата е балансирана с билки, покълнали ядки и семена. Между другото, нито една звездна храна не се готви при температури над 50 градуса по Целзий. Тоест, не се вари или пържи, а просто се затопля.

Резултатът е очевиден. И изглежда, че не напразно сегашната съпруга на Брус Уилис, Ема Хеминг, е все по-притеснена от факта, че Деми и Брус могат да възобновят връзката си. Това беше съобщено наскоро пред New Idea от запознати.

„Напоследък Брус прекарва много повече време с Деми, отколкото с Ема. Има твърде много от това в живота им. Ема помоли Деми да пусне Брус. В края на краищата той има семейство и две по-малки дъщери, които трябва да бъдат възпитавани“, казаха източниците на списанието. Може да е преждевременно да се каже, че Уилис е готов отново да има връзка с Мур, но фактът, че е трудно да оставиш такава красота веднъж завинаги, е безспорен.

- реклама -