53 наши фирми на туристическото изложение в Берлин

България участва на най-значимото туристическо изложение в света ITB Берлин с национален щанд от 400 кв. м, организиран от Министерството на туризма. Борсата е до 12 март 2017 г. и в нея ще се включи министърът на туризма доц. д-р Стела Балтова.

5367446Какво предлага България?

Сред основните продукти и услуги, които България предлага на вниманието на професионалистите и крайните потребители, са оферти за лятна/морска почивка, културно-исторически и познавателни маршрути. Предлага още балнео- и СПА процедури, еко-, селски, планински маршрути и др.

5365762Страната ни е сред най-дългогодишните участници в изложението и се явява в Берлин за 49-и път. Тази година съизложителите на щанда заедно с министерството са 43, от тях 7 общини и Асоциацията на дунавските общини „Дунав“. В германската столица се представят още българските EDEN дестинации – European Destinations of ExcelleNce („Най-добри/отлични европейски дестинации“).

Националният щанд ще привлича посетителите с всекидневни дегустации на традиционни вина и продукти, с изработка на типични символи като мартеници и други атракции.

- реклама -