52-годишен мъж твърди, че е извънбрачно дете на принц Чарлз и Камила

Австралиецът Саймън Доранте-Дей твърди, че е извънбрачен син на британският принц Чарлз и Камила. Според него принцеса Даяна навремето е знаела за съществуването му, пише в. „Дейли експрес“. Австралиецът твърди, че е бил заченат, когато Камила е била на 18 години, а Чарлз – на 17.

Не за пръв път 52-годишният мъж заявява, че е плод на аферата между престолонаследника и неговата възлюбена.

Австралиецът за първи път излезе с това твърдение през 2016 г. Сега, в интервю за сп. „New Idеa“, той е заявил, че разполага с нови доказателства за произхода си. Сред тях своя фотография като тийнейджър.

(Саймън като тийнейджър и Том Паркър–Боулс – синът на Камила)

За споделения във Фейсбук фотос на мъжът като тийнейджър австралиецът казва: „Някои коментират, че костната структура на лицето ми е същата като на Нейно Величество. Не липсва и прическа в стил Камила“.

Един от коментарите гласи: „Уилям прилича малко на теб на тази възраст“.

Саймън Доранте-Дей е роден на 5 април 1966 г. близо до Портсмут. Осиновен е на 18-месечна възраст от Карън и Дейвид Дей.

„Бях много близък с баба ми. Тя неведнъж ми е казвала, че съм дете на Чарлз и Камила. Не само го намекваше, а го заявяваше направо“, казва Саймън Доранте-Дей за списанието.

Австралиецът, който живее в Куинсланд, вярва, че самоличността му е щяла да бъде разкрита преди 22 години, ако не е била трагичната смърт на принцеса Даяна.

„Мисля, че Даяна беше стигнала до онзи момент, когато търси отговори за живота си, за проявената към нея несправедливост, и беше готова да ги разкрие публично“, казва Саймън Доранте-Дей.

От „Дейли експрес“ отбелязват, че са получили отказ на молбата за коментар, отправена към официалната резиденция на принц Чарлз, Кларънс хаус.

- реклама -