5 зодии имат най-голям шанс да срещнат любовта на живота си през юли

5 зодии имат най-голям шанс да срещнат любовта на живота си през юли. На 4 юли ще има нежно новолуние в Рак, символизиращо емоционален комфорт и желание.

В дните от 1 до 6 юли на небето ще

се формира един от най-романтичните транзити за годината – секстил между Венера в Рак и Марс в Телец, който традиционно носи хармонизиране на отношенията и флирт в двойките.

За много хора това може да се превърне в

съдбоносен период, защото на 4 юли ще има нежно новолуние в Рак, символизиращо емоционален комфорт и желание буквално да се потопите във връзката. Такъв съюз ще ви донесе не само физическа страст, но и много уют и духовна близост, пише Woman.bg.

Овен

Венера започва своя транзит през вашия любовен сектор на 13 юли – пригответе се за среща с човек, който ще събуди всички възможни чувства във вас.

Интересното е, че на 14 юли Луната ще следва възела на миналото във Везни – може да срещнете човек, който ви напомня за някого от миналото, или да пламне страст към стара любов.

За Овните, които не планират да се съобразяват с минали партньори, поради съвпада на Марс и Уран на 15 и 16 юли, има шанс за среща, която ще преобърне света ви.

Може да приемете това като случайно или приятелско запознанство, но впоследствие то може да доведе до зараждането на нови и неподозирани разтърсващи чувства.

Телец

Вашият управител Венера ще бъде в сектора на срещите, но Марс ще се настани във вашия знак – това вероятно ще ви донесе горещ почитател.

Но ако сте мъж, тогава у самия вас може да се зароди нужда от действие и ще искате да проявите повече инициатива.

Ако бленувате да се удавите в море от нежност, тогава юли буквално е създаден точно за това.

Най-вероятно може да намерите човек, който ще ви заинтригува много дълбоко. Именно защото ще изпитате незабравими емоции с него.

Рак

Новолунието е във вашия знак, което означава, че можете да срещнете нова любов. И най-вероятно човекът може да е от чужбина или свързан с обучение.

Например, той може да се окаже учител, адвокат или да дойде при вас на стаж, или може би ще направите съвместен проект.

Вярно е, че за някои Раци ситуацията може да е свързана с ваканционна романтика. Но именно този юли подобни срещи имат шанс за реално продължение.

Лъв

Венера ще премине през вашия сектор на тайните, където е новолунието на 4 юли. Вероятно в живота ви може да се появи нов обожател. Но връзката засега ще бъде тайна или развитието ѝ ще премине в интернет кореспонденция.

Най-вероятно нещо ще се промени до 13 юли. На този ден Венера в Лъв в опозиция с Плутон във Водолей може да доведе до много приятна и зареждаща с романтични емоции среща.

След която ще осъзнаете, че отдавна не сте изпитвали такова сексуално желание.

Козирог

Новолунието на 4 юли и транзитът на Венера се случват във вашия любовен сектор. Така че е възможно да срещнете някой, който ще разпърха силно пеперудите в стомаха ви.

Интересно е, че във вашия случай инициативата може да дойде от негова страна, тоест той ще ви извика на среща или ще се срещнете по някакви правни въпроси.

За тези Козирози, които имат сериозна връзка, юли може да донесе преосмисляне на романтичните отношения.

Това ще е свързано с вашето емоционално състояние и желанието ви да създадете повече дълбочина в разговорите помежду си.

- реклама -
error: Съдържанието е защитено