5-те най-добри цели, с които да започнем 2023 г.

5-те най-добри цели, с които да започнем 2023 г. Намираме се в началото на годината и сега е моментът да изготвим своите цели за красота за 2023 г.

От избора на правилна грижа за кожата през това да се поглезим с нова прическа, до това да се научим да пресъздаваме по-добър грим. Или да намираме повече време за грижа за себе си. Време е да започнем новата година с нашите 5 прекрасни цели за по-добро Аз.

Нека преосмислим грижата за кожата си

Сред добрите решения за красота на 2023 г. трябва да се вслушваме в истинските нужди на кожата си. Това може да стане като идентифицираме наистина функционалните активни съставки за нея. Независимо дали става въпрос за акне или за първа поява на бръчици.

Следователно рутинната грижа за кожата е абсолютен фокус, от който да започнем, все по-персонализирана, „създадена по мярка“ и сезонна, пише missbloom.bg . Все пак през лятото и зимата кожата се променя, затова една от най-пълноценните цели е да се погрижим за нея, като оставим настрана мързела и изберем това, което наистина е добро за нас.

Да дадем почивка на косата си

Началото на годината ни позволява да пренапишем кои сме, като изоставим негативността и започнем на ново с презаредени сили и енергия.

За да сключим този своеобразен пакт със себе си, дори сме склонни да се осмелим към нова прическа, която винаги ни е вдъхновявала, но за която не ни е достигала смелост.

Гримът като себеизразяване

Той вече не се използва само, за да прикрива несъвършенствата ни. Гримът се превръща в най-истинския начин за себеизразяване.

През последната година тенденциите в сферата на красотата изиграха основна роля в инспирирането на всяка дама. От nude външен вид до бляскав такъв, от трикове за коригиране и повдигане до по-прости творчески начинания, важното е да започнем да изрязяваме себе си свободно.

Ето защо едно от най-добрите решения за красота през 2023 г. е да разкажем своята история чрез сенки за очи, червила и ружове, като избираме само цветове, които ни карат да се чувстваме спокойни и красиви.

Слънцезащита през цялата година

Едно от най-качествените решения пък е да запомним, че слънцезащитните продукти не трябва да бъдат използвани само през летния сезон. Това са едни от онези задължителни акценти, които да прилагаме всеки ден, дори когато температурите станат ниски.

Задължителни в планината, когато караме ски, и необходими в града, формулите за слънцезащита от най-ново поколение предпазват от целия спектър на светлината, включително синята такава, идваща от електронните ни устройства.

Един жест е достатъчен, за да усетим разликата.

Нека обичаме себе си повече

Това е може би най-важната ни цел за 2023 г. Трябва да бъдем по-снизходителни към себе си, да слушаме тялото си, когато трябва да спре, да си почине, но преди всичко да му отделяме ежедневно внимание.

Хубаво е да запомним, че ние трябва да бъдем на първо място в собствения си живот. Трябва да бъдем по-добра версия на себе си… независимо дали става въпрос за носене на червено червило против тъга или използването на специален парфюм. Истината е, че всеки жест на красота трябва да се приема като уникален.

- реклама -