5 сигнала, че най-добрият ти приятел си пада по теб

Често се случва двама души да наричат отношенията си приятелство, макар че в действителност приятелски чувства изпитва само единият от тях, а другият е влюбен.

Ето 5 знака, че най-добрият ти приятел си пада по теб:

Започва да проявява сходни с твоите интереси

Ако някой от твоите приятели изведнъж започне да проявява сходни интереси с твоите, които обаче досега не е имал, и често търси твоето внимание, твоята компания и иска да общува постоянно с теб, то това е сигурен знак, че този човек си пада по теб.

Следи те в социалните мрежи

Когато някой от твоите приятели си пада тайно по теб, той започва да разглеждат профилите ти в социалните мрежи, за да следи снимките, които качваш, както и местата, които посещаваш.

Грижи се за теб

Може да разбереш дали някой са пада тайно по теб, ако наблюдаваш поведението му. Често момичетата, които харесват някой от приятелите си, проявяват майчински грижи към този човек.

Предлага ти помощта си за различни неща

Ако някой си пада тайно по теб, ще иска да прекарва повече време в твоята компания. Един от начините за това е като постоянно ти предлага помощта си за различни неща.

Постоянно иска помощ

Знак, че някой си пада по теб може да бъде и това, че постоянно иска помощ. Това е начин да бъдете заедно повече време и да се сближите.

- реклама -