5 прости правила за поддържане на сексуалното желание

feetСексуалното желание трябва да се поддържа непрекъснато, защото липсата му е първият убиец на връзката. Не е нужно да полагате огромни усилия или да се оправдавате с липса на време. Ето пет прости правила и скоро ще забележите промяната:

  • Когато правите плановете си за деня или седмицата задължително вкарайте дни посветени на секса. Организирайте си всяка сряда – романтична вечер с малки изненади само за вас двамата или събота – ден за сутрешни занимания  в леглото. Важно е да бъдете постоянни в усилията си и да не загърбвате правилата, независимо от останалите задачи, които имате.

 

  • Превърнете спалнята в място само за приятни преживявания. Секс, сън, гушкане. В никакъв случай не обсъждайте финансовите и битовите си проблеми там. Не разговаряйте за разваления бойлер или високата такса за курса на детето по английски. Ако можете не допускайте постоянно присъствие в спалнята на котки, кучета и други домашни любимци.

 

  • Поддържайте хигиената си на ниво. Това, че спите с постоянен партньор не ви освобождава от елементарните задължения  –  миене на зъби, душ и редовна епилация. Така ще се чувствате комфортно и двамата и няма да има притеснение от спонтанна близост. Не забравяйте и контрола над здравето. Все още няма забрана за свободната миграция на бактерии и гъбички.

woman

  • Не се скъпете за бельо. Красивото бельо не е задължително да е най-луксозно, но е добре да е секси. Това ви дава лично самочувствие и неволно засилва желанието за секс и у вас и у партньора.

 

  • Споделяйте за сексуалните си фантазии и говорете за нови преживявания и експерименти с партньора си.. Опитайте сценарии с преобличане, малки сюрпризи, играчки или други идеи, които биха ви стимулирали да пробвате нещо ново. Проявете заинтересованост към партньора и не забравяйте, че отношенията между двама души са плод на постоянни усилия.

 

- реклама -