банка контрол студентски празник заведения контрол полицейско присъствие

Четирима души са пострадали при масово сбиване в „Шекер махала“

Четирима души са пострадали при масово сбиване в „Шекер махала“ в Пловдив. Сигнал за случая е получен в обедните часове.

При пристигане на посоченото в съобщението място автопатрул на Трето Районно управление на МВР установява участниците в скандала и ги предупреждава, разяснявайки им какви могат да бъдат предприетите действия по Закона за МВР. Малко след като служителите на реда напускат адреса, на тел. 112 е получен нов сигнал за сбиване на група от 9 роми. На място са изпратени 5 автопатрула със служители на различни полицейски управления, които установяват две групи лица, участвали в сбиването. Трима от участниците в първата група – 43-годишният Асен Т., Калинка М. – на 47 години, и 21-годишният Ахмет М. са прегледани в УМБАЛ „Свети Георги“ и е установено, че Ахмед М. е със счупване на лакът и пръст на лявата рука, а жената и по- възрастният мъж са само с охлузни рани в областта на крайниците.

Участниците в скандала от другата група са от една и съща фамилия – шестима мъже на възраст между 27 и 50 години. След извършен медицински преглед на най-младия мъж от групата е установена травма в областта на главата.

- реклама -