Мъж преби с метален бокс шофьор на автобус

Шофьор на автобус от градския транспорт в София е бил нападнат и пребит. Случаят е от преди няколко дни. Шофьор по линия 119 е нападнат с метален бокс от неизвестно лице в района на автогара „Изток”, при приключване на смяната му, информира Нова ТВ.

Пострадалият веднага е бил закаран в УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“,  за да му бъде залепена раната. За щастие 52-годишният мъж няма по-сериозни травми. Вече е изписан за домашно лечение.

Шофьорът е бил атакуван от мъж, който е искал да се качи в автобуса и за целта е стоял пред превозното средство, въпреки че то е трябвало да се прибере в гараж.

Водачът обяснил от кабината, че повече пътници няма да бъдат превозвани, но нападателят отказал да се премести. След слизането на шофьора той е нападнат, а агресорът успява да избяга в тъмнината.

Автобусът все още няма монтирани камери, тъй като е нов, посочиха от компанията превозвач. От СДВР съобщиха, че все още няма подадена жалба към 5-то РУ от страна от пострадалия затова нападателят все още остава на свобода.

- реклама -