Народно събрание, Караянчева
Снимка: БГНЕС

44-тото Народно събрание беше официално закрито

44-тото Народно събрание беше официално закрито.

Последният звънец в пленарната зала беше ударен от председателя на парламента Цвета Караянчева.

Бяха изслушани химните на България и Европейския съюз. След това депутатите си направиха общи снимки.

Снимка: БГНЕС

Уважаеми сънародници, всеки глас има значение и всеки глас ще бъде честно преброен.

Това каза Цвета Караянчева в обръщението си.

„Днес сме се събрали, за да отбележим края на мандата на 44-ото Народно събрание. Всеки от нас ще отнесе различни спомени, както е различна оценката на всеки един от нас за изминалите 4 години. Скоро в тази зала ще заемат местата си депутатите от 45-ото Народно събрание. Някои от тях ще са ветерани с опит, други за първи път ще седнат на депутатските банки. На бъдещите депутати ветерани да пожелаем да носят със себе си поуката от допуснатите в миналото грешки. А на тези, които за първи път ще влязат тук, нека не забравят обещанията към избирателите си“, заяви още тя.

Цвета Караянчева подчерта дълбоката си благодарност, която всички български граждани дължат на хилядите наши сънародници, които организират изборите.

„За гладкото и честно протичане на изборния процес са ангажирани близо 80 хил. души изборна администрация“, заяви още Караянчева. По думите й те ще бъдат гарантът за справедлив вот.

Снимка: БГНЕС

„В условията на демокрация вярвам искрено, че всички наши сънародници осъзнават до каква степен са ваши длъжници. Искам да вярвам, че ще го покажат като излязат да гласуват масово. Уважаеми сънародници, всеки глас има значение и всеки глас ще бъде честно преброен. Гласовете на всички нас имат еднаква тежест. Обществото ни само ще спечели от високата избирателна активност“, допълни още Цвета Караянчева.

Народно събрание, закриване, Караянчева

„Уважаеми кандидат-депутати, влизаме в последната фаза на предизборната кампания. Независимо колко разгорещени са страстите, нека не забравяме, че след 4 април ще продължим да живеем заедно“, допълни още Караянчева.

 

- реклама -