Ден за самоусъвършенстване за Водолея

ОВЕН
Днес ще сте особено прозорливи към всякакъв вид уловки, които ви поставя съдбата. Ако приемете нещата като на игра, ще стане още по-забавно.

ТЕЛЕЦ
Потърсете баланса между своите духовни и материални ценности. Направете нещо за тялото си, защото здравият дух обитава в здраво тяло.

БЛИЗНАЦИ
Днес фокусът ви е върху самите вас и личната ви борба. А за какво и защо се борите? И колко дълго можете да издържите? Все пак, ако започвате нещо, дайте си сметка дали имате ресурс да продължите.

РАК
Имало едно време … Толкова хубави истории започват така, продължете и своята собствена. Хубав ден да обърнете внимание на своята собствена приказка.

ЛЪВ
Свободата се полага само на този, който може да поеме отговорностите, които тя носи. Поемете по вашия път днес и вижте къде ще ви отведе.

ДЕВА
Пътят е като живота…има начало и край. Начина по който ще го извървиш зависи от теб…да спреш, да помислиш накъде да тръгнеш…да се върнеш назад, да останеш там където си или да продължиш напред…ти решаваш!

ВЕЗНИ
Не мислете за бъдещето, то и без друго ще дойде достатъчно бързо. Просто правете нещата изцяло тук и сега, фокусирайте се и бъдете!

СКОРПИОН
Интересен ден, носещ дълбоки прозрения и озарения. Ще имате силата да задвижите, да подбутнете много от нещата, но не бързайте, утре е Новолуние. Подгответе списъка с нещата, към които се стремите.

СТРЕЛЕЦ
Нормално е някои хора да не ви харесват. Не всеки има добър вкус, нали? Действайте, не плащайте данък обществено мнение.

КОЗИРОГ
Човек се разболява, за да научи нещо. Нещата в живота се объркват, за да бъдат подредени по нов начин. Не изпадайте в паника, ако нещо не е наред, просто е време да го промените.

ВОДОЛЕЙ
Ден за самоусъвършенстване. Дайте си сметка коя е вашата област, онази която ви носи радост и ви кара да не спите. Ако вниманието ви е в тази област, животът ви наистина ще се превърне в мечтаната реалност.

РИБИ
Колкото и странно да звучи, но днес е ден за развиване на самодостатъчност. Дайте си сметка, че всички хора в живота ви са за някакъв период от време, но вие сте този, с когото сте винаги заедно. Приемете се със светлината и сянката си и бъдете цялото, което търсите.

- реклама -