Принцеса Шарлот на първа официална визита в чужбина, Кейт и Уилям я заведоха в Канада

Най-младият член на британската Кралска фамилия – принеса Шарлот е само на годинка, но вече направи своята първа официална визита. Заедно с родителите си и по-големия си брат принц Джордж тя пристигна в Канада.

Duke and Duchess of Cambridge visit to CanadaСемейството кацна на военното летище във Виктория, столицата на Британска Колумбия, където бяха посрещнати от канадския премиер Джъстин Трюдо.

Правят децата пътешественици

„Дукът и Дукесата получиха толкова много поздравления от Канада след раждането на двете деца. Затова и нямаха търпение да представят цялото си семейство на хората там“, коментира говорител на Бъкингамския дворец.
Duke and Duchess of Cambridge visit to CanadaКейт и Уилям вече обявиха желанието си да направят двете си деца пътешественици и да ги заведат във възможно най-много чужди държави, преди Шарлот и Джордж да тръгнат на училище.

Първа среща със сирийските бежанци

Докато са в Канада, кралската фамилия ще посети редица градове и забележителности – от Ванкувър до архипелага Хайда-Гуаи. Принцът, принцесата и родителите им ще посетят бързеите Уайтхорс на река Юкон и дъждовната гора Great bear forest, където на живо ще видят мечки гризли и сиви вълци.
Шарлот и Джордж за пръв път ще се срещнат и с бежанци – за тях е организирана среща със сирийци, които наскоро са пристигнали в Канада.

Duke and Duchess of Cambridge visit to CanadaСамо три пъти ще ги покажат публично

За кралските деца ще се грижат говернантките им от Великобритания. По време на едноседмичната визита те ще бъдат показани публично само три пъти, поясниха от Бъкингам.

- реклама -