Maрешки

Maрешки се регистрира в ЦИК за кандидат-президент

Бизнесменът Веселин Марешки вече е официален кандидат за президент на България, след като днес внесе документи за регистрация в Централната избирателна комисия.

На себе си аптекарският бос гледа като на нещо различно в политиката. Защото до сега не е бил нито депутат, нито министър, което му гарантирало чист и некорумпиран имидж.

„Ние сме срещу всички тези безобразия, случили се през годините – срещу картелите, срещу монополите, но преди да започнем да искаме подкрепа от българския народ, ние сме показали как става с горивата, с лекарствата, с плажовете”

Вицето – униформен резерва

Капитан първи ранг от резерва Петър Петров е кандидатът за вицепрезидент на  Марешки. За него бизнесменът е категоричен, че отговаря на най-важното качество в политиката – почтеност.

Освен това капитанът, който е в пенсия ще представлява най-голямата социална група у нас –пенсионерите, които никога няма свои представители във властта.

Марешки за пореден път се обяви против големия брой на депутатите и припомни, че на инициирания от него референдум около милион и 300 хиляди българи са се разписали под искането народните представители да бъдат намалени на половина.

Искането бе отхвърлено от Народното събрание, тъй като въпросът е от компетенцията на Велико Народно събрание, тъй като в Конституцията е записано, че депутатите в родния парламент са 240.
- реклама -
error: Съдържанието е защитено