3000 лева за лична среща с Джони Деп и Алис Купър у нас

По 3000 лева за лична среща с Джони Деп и Алис Купър са склонни да броят нашенци, става ясно от материал на „Стандарт“.

Деп и Купър са фронтмените на групата „Hollywood Vampires“ и заедно с Джо Пери от Aerosmith ще имат концерт в Пловдив на 12 юни 2023 г. Той е първият за страната ни.

Билетите за концерта вече са в продажба, а заедно с тях бяха пуснати и ВИП пакети, които включват и среща с бандата. Именно тяхната цена удари 3000 лв. Мeet and greet опцията предизвика голям интерес сред феновете. Те ще могат да се снимат с любимците си, да си разменят по някоя приказка, както и да получат автографи. „Приятно сме изненадани от интереса към ВИП пакета. Той се продава отделно от билетите и е изцяло организиран от мениджмънта на групата“, споделят организаторите на концерта в България.

Деца до 6 години влизат без билет и без право на седящо място. Иначе нормалните цени на билетите са 90 лева за правостоящи, 150 лева за пред сцената, от 110 лева до 170 лева – за седящи.

На концерта си в столицата „Hollywood Vampires“ ще изпълнят едни от най-големите рок хитове на всички времена. Събитието е част от европейското турне на групата. Тя се завръща на сцената с огромно желание за истински рок след 3-годишна пауза.

Източник: Стандарт

- реклама -