3 зодии, които не могат само с един партньор и верността им е чужда

 Има зодии, които не могат да живеят дълги години само с един партньор и обикновено търсят трети…

Телец

Телецът е доста ненаситен в леглото. През целия си живот, сменят много партньори и ако интимният му живот не върви, както трябва, целият антураж за щастие изчезва. Телецът е верен, само когато партньорът в леглото може да задоволи всичките му нужди. В противен случай жена или мъж Телец не може да е верен на един.

Тези хора са заинтересовани от дългата и стабилна връзка. Търсят постоянен спътник в живота. Често, обаче не се нуждаят от дълъг брак, в който царува скуката. Чувствеността им тогава не е удовлетворена.

Тогава, дори всеотдайният Телец започва да мисли за любовници. За много Телци, в кръвта им е заложено да имат неформална връзка само, за да задоволят нуждите си. Благодарение на обединението с втория човек, те правят живота си интересен. Това също им създава много проблеми. И все пак, тези хора знаят от собствен опит, колко лесно е понякога да си с двама партньори едновременно. Учудващо за някои от вас, но самият Телецът е много ревнив иначе.

Близнаци

Всички познаваме двете лица на Близнаците. Защо мислите, че нещо трябва да бъде различно в любовта? Това е коварен знак на Зодиака, особено, когато стане дума за трето лице. Те не обичат да бъдат упреквани за грешки в миналото. Близнаците рядко споделят информация за своите бивши, защото тогава трябва да споменат причините за раздялата, а често тя е в тях. Именно изневярата.

Близнаците често изневеряват и изневеряват, защото самите те са били излъгани в първата си любовна връзка. Именно поради тази причина мъжете и жените от тази зодия вярват, че ако самите те първите нараняват партньорите, няма да се чувстват предадени. Логиката е опасна работа. Уви, такава е всяка отбранителна реакция у човек, който е бил морално травмиран.

 Скорпион

Никога няма да разберете дали Скорпион ви изневерява. Представителите на тази зодия са доста деликатни и винаги покриват добре следите си.

Опитвайки забранения плод за първи път, Скорпионите сигурно са се разкаяли горчиво за своите действия. С течение на времето трепетите и адреналинът стават по-силни от страха и угризенията. Това е основната причина Скорпионите да търсят любовници само заради тръпката.

 

- реклама -