3 зодии, които ги очаква раздяла през 2021 година

Раздялата не винаги означава тъга, разправия с бившите, страдание, а и начало на нещо ново. Започнете го сега!

ТЕЛЕЦ

За Телците е време за нещо ново! Какво по-подходящо време от началото на новата 2021 г. за това.

Отдавна не се чувстват обичани, специални и единствени във връзката, в която имат. Мислят си, че е така, но всъщност се заблуждават и това им играе лоша шега. Годините си минават, а нещата не вървят почти наникъде. Навикът да си с един човек не е оправдание да бъдеш с него, когато доста неща във връзката ви куцат.

Ако си зададат въпроса „Представят ли си живота си без този човек“, много е вероятно отговорът да е „Да“, макар и да се страхуват да си го признаят. Когато в една любов се стигне до този момент, няма нищо срамно в това човек да си признае, че има нужда от нещо ново, с което да осмисли живота си напълно. Тези стъпки в любовта са трудни, но накрая си струват. Затова Телците не бива да се притесняват да говорят открито с партньора си и да му обяснят как стоят нещата.

ВЕЗНИ

Везните ще се влюбят в нов човек и нищо няма да може да спре този процес. Любовта е нещо непредвидимо и красиво, а Везните не бива да се тревожат, че ще разочароват партньора, с който са. Просто животът е такъв и трябва да взимаме най-доброто от него. Няма нищо лошо в това да срещнеш сродната си душа, макар и в момента да си във връзка. Любовта идва и не пита дали моментът е подходящ! Затова, когато това се случи, поговорете с човека до вас, обяснете му как се чувствате и можете да останете изненадани от разбирането, което ще получите от отсрещната страна. Важно е да следвате сърцето си и да не залъгвате нито себе си, нито човека до себе си. Предстоят ви много щастливи мигове с новия човек, който ще завладее сърцето и ума ви през 2021 година.

КОЗИРОГ

Някои Козирози са безумно щастливи във връзката, в която се намират в момента и не си представят как тя може да приключи в следващите няколко месеца. Други път се чувстват некомфортно от много време насам и чакат подходящ момент, за да продължат напред. Какъвто и да е случаят, на Козирозите им предстои нова връзка. Някои от тях може да преживеят предателство, което само ще им отвори очите за това с какви хора живеят. Затова не бива да съжалявате за нищо, което ви се случва, а само да благодарите на Съдбата, че ви е отворила очите. Хубавото е, че при всички положения в живота на Козирозите бързо ще се появи нов човек, който ще запълни всички празнини и ще излекува раните, които старата връзка им е нанесла.  Тази година ви е щастлива.

- реклама -
Flashlight gif 640×90