3-те зодии, които ще имат подобрение на любовния живот по време на Луна в Скорпион

3-те зодии, които ще имат подобрение на любовния живот по време на Луна в Скорпион.

Луната в Скорпион ще бъде от 4-ти до 6-ти август, а това е идеалното време за любов и страст. През този период всички ще бъдат положително настроени. Ще правите правилните ходове в точното време и ще се чувствате изключително уверени във всичко, което правите или предстои да направите. Ето и зодиите, които ще имат късмет в любовта през този период:

1. Близнаци – Знаете какво ви спира по отношение на възможността да изразите себе си, и знаете какво трябва да направите, ако трябва да уведомите човека, който ви интересува, да разбере какво мислите за него. Любовта определено ще е във вашите ръце.

2. Скорпион – Разбира се, щом луната е във вашият знак няма какво да очаквате освен голяма доза късмет. Ще бъдете най-привлекателни и харизматични през този период. Ако има някой, когото искате да впечатлите, не се колебайте, а действайте, това е вашият момент. Просто следвайте своя чар.

3. Козирог – Ще загърбите цялото напрежение, което ви се е натрупало, и ще се отдадете на романтично приключение с вашата половинка. Именно от това имате нужда в момента, малка ваканция. Сега е вашият момент за забавления. Не мислете за работа поне 24 часа.

- реклама -