3 дни драма: Как успяха да изведат барикадиралия се мъж от „Люлин”?

3 дни драма: Как успяха да изведат барикадиралия се мъж от „Люлин”? След близо три денонощия полицията вчера задържа 35-годишния мъж, който се беше барикадирал в апартамента си в столичния квартал „Люлин”.

Сагата започна в неделя, когато мъжът хвърляше печки, газови  бутилки и други неща от балкона си. Оказа се, че той е с множество криминални прояви, бивш затворник  е и има доказано психично заболяване.

Изведоха мъжа, барикадирал се в жилището си в „Люлин“ – Flashnews

„Разбрахме, че е поискал цигари. Най-вероятно са го хванали тогава. Търсил е фасове пред вратата. Не буйстваше, държеше се съвсем нормално – нещата минаха леко. Благодаря на полицията, която си свърши работата”, обясни пред NOVA Добромир, съсед на мъжа. По думите му обаче проблемът е какво ще се случи оттук нататък.

Драма: Млад мъж се барикадира в дома си в столицата – Flashnews

„Ако докажат, че има психично заболяване – ще го пуснат и ще се върне обратно тук. Тогава всичко ще започне отначало. Живущите в блока през 2021 г. сме изпратили подписка за изгонването му. Няма никакво решение”, добави Добромир.

Жилището, в което живее 35-годишният мъж е общинско. Съседите се оплакват, че той разбива врати и прозорци, напада хората с ножове и пистолет. От общината все още не са взели решение дали мъжът може да бъде изведен от апартамента си, обясняват живущите в блока.

- реклама -
error: Съдържанието е защитено