катастроа Ягода пострадали

Трима постадаха при зверска катастрофа на пътя Стара Загора-Казанлък

Младо момиче с опансност за живота след зверска катастрофа

17-годишна девойка е с опасност за живота след зверска катастрофа. С опасност за живота е и 20-годишният младеж, шофирал лекия автомобил „Рено”, който катастрофира на километър от разклона за Ягода.

Общо пострадали при тежкия пътен инцидент са трима млади – 17-годишното момиче, което е в най-тежко състояние и две момчета – на 20 и на 22 години. Най-големият от тях е с леки натъртвания.

Ягода катастрофа зверска пострадали

Зверският удар стана около 23 часа снощи на пътя Стара Загора – Казанлък. Младежите са се прибирали от Кънчево към Сърнево. Според единия от тях са изпреварвали камион и водачът на лекия автомобил загубил контрол над колата.

Най-вероятно с изключително голяма скорост, лявата част на колата се удря в мантинелата, където буквално се откъсва едното колело и двигателя на колата, след което автомобилът се завърта на пътното платно.

Ягода катастрофа пострали

Двете момчета прибирали от събор 17-годишното момиче. Пътят Стара Загора – Казанлък е един от най-опасните участъци в региона, където стават изключително чести катастрофи. Повечето случаи са причинени от висока и несъобразена скорост.

- реклама -