Едни от най-добрите диджеи ще взривят зала Универсиада на 5-ти април

Sofia Rave стартира на 5 април. Уникалното по рода си събитие ще съчетае деня и нощта в едно 18 часово незабравимо изживяване за почитателите на електронната музика в България.  14 диджея ще се редуват зад пулта, за да отговорят на музикалните предпочитания на всички фенове.

Десет от диджеите са чужденци, като половината от тях ще миксират за първи път пред българска публика. Другите са добре познати на феновете, посетили събитията  Kontrol Ground и Conjure. Sofia Rave ще започне следобяд на 5-ти април и ще приключи преди обяд на 6ти.

Яката музика ще бъде съпроводена с невероятно светлинно шоу. Но с това не свършват изненадите за феновете – съобщават организаторите.  Досега техно партитата са посещавани и от много чужденци, които идват специално от Македония, Румъния, Гърция, Франция и Холандия, за чуят на живо миксирането на едни от най-добрите наши и чужди диджеи.

Ето и програмата на събитието:

Kontrol by DAY

16:00 – 17:30 Zett Feral b2b Maríco

17:30 – 19:15 Vinicius Honorio

19:15 – 21:00 Layton Giordani

21:00 – 22:45 Enrico Sangiuliano

22:45 – 00:30 Dense & Pika

00:30 – 01:15 Balthazar & JackRock

Conjure by NIGHT

01:15 – 02:00 Zett Feral b2b Maríco

02:00 – 03:45 Fatima Hajji

03:45 – 05:30 Dax J

05:30 – 07:15 Perc

07:15 – 09:00 AnD

09:00 – 10:00 Balthazar & JackRock

Със своя слоган „Ела за музиката, остани за спомените“ организаторите канят феновете на щурите купони на 18-часовия музикален маратон. Едни от най-очакваните звезди на Sofia Rave са Dax J и Enrico Sangiuliano

 

Dax J – Роден в Лондон, но живее в Берлин, познат на публиката не само като DJ, но и като продуцент и собственик на лейбъла Monnom Black. Неговият отличителен звук постоянно се върти от най-известните артисти в света на електронната музика. През 2016 Dax печели приза за най-добър изгряващ DJ в класацията на Mixmag и DJ Mag. Известен с това, че обича да прави closig set/финалното DJ изпълнение за вечерта, той многократно е „затварял“ Awakenings и е правил 10 часови маратони в храма на техното Berghain. С диплома по музикални технологии, Dax ръководи собственото си студио в Берлин, където работи и като музикален инженер.

Enrico Sangiuliano – DJ и продуцент роден в Reggio Emilia, Италия.  През тинейджърските си години неговото желание да се занимава с музика го тласка към това да създава собствена продукция на своя компютър още през 90те години. Той започва да посещава много от така наречените “ illegal raves“ в Северна Италия, където приятел чувайки негов сет, разпознава таланта му и го запознава с един от организаторите на тези ъндърграунд събития и Енрико чул така желаните думи:“ Вече си в играта!“ Енрико прекарва 10 години пускайки из цяла Италия, както на малки ъндърграун локации, така и на големи оупън еър рейвове. Неговият талант е разпознат от Secret Cinema, който веднага го приветства в семейстовто на лейбъла си GEM. Следват редица релийзи за световно известни лейбъли като Truesoul, Herzblut, Octopus Recordings and Rhythm Converted, но ключовият момент от неговата кариера идва през август 2015 с неговия ремикс на трака на DJ Boris “Can You Hear Me” за Alleanza. Тракът оглавява първата позиция в Beatport Techno Top 100 цели 14 седмици, като 5 от тях е на първо място в цялостната класация на Beatport. Следват тракът „X Pollination“ за италианския лейбъл Unrilis, който отново го изпраща на първо място в Overall чарта на Beatport. От този момент самият Адам Байер го взима под крилото си и следват запомнящи се релийзи за Drumcode, които завинаги ще останат в историята на техно културата.

 

 

- реклама -