Анджелина Джоли

Анджелина Джоли обича да вижда как остарява

Актрисата Анджелина Джоли заяви, че обича да вижда в огледалото как остарява, защото за нея „това е знак, че е жива“.

„Когато погледна в огледалото виждам колко приличам на майка си и това ме стопля. Също така виждам как се състарявам и обожавам това, защото ми показва, че съм жива… Виждам недостатъците си. Но това, което ми харесва в образа ми, не се отнася до структурата или външния ми вид. В лицето си виждам семейството си. Виждам истинската си възраст“.

Това заяви 42-годишната звезда в интервю за модното списание „ИнСтайл“.

Пред изданието Анджелина коментира и колаборацията си с компанията за луксозни парфюми, декоративна козметика и грижа за кожата Guerlain, която тя наскоро обяви. Тя издаде, че една от причините да обедини силите си с френския гигант е, че продуктите му са били едни от любимите на покойната й майка.

„Тя беше изключително земна жена, никога не се глезеше, не слагаше грим и носеше възможно най-скромните бижута, но имаше и няколко специални продукта за моментите, в които искаше да се чувства като дама. Един от тях беше пудрата й на Guerlain. Това определено беше марка, която тя обичаше и която познавам от детството си“.

Това сподели актрисата и добави, че за нея Guerlain винаги е лъхала на красота, качество и история, а и оперира в страната, която тя най-много обича – Франция.

- реклама -