sn. Pexels

2022 – Годината на Тигъра. Какви промени ни очакват?

Точно на 1 февруари 2022 г. според китайския астрологичен календар навлизаме в Годината на Тигъра, която ще бъде белязана под знака на елемента вода. Тя ще завърши пълния си кръг на 22 януари 2023 г.

Тъй като водният елемент е свързан с черния цвят, китайците наричат периода Година на Черния Воден Тигър. Хората, родени през 1950 г., 1962 г., 1974 г., 1986 г., 1998 г., 2010 г.. и 2022 г., се смятат за изключително смели, силни и вдъхновяващи. Тигърът, който е третият знак в цикъла на китайския зодиак, се отличава със своята непредсказуемост и недосегаемост, така че напълно е възможно през 2022 г. да ни се случи нещо напълно неочаквано и изненадващо.

sn. Pexels

В Китай и други части на Далечния изток Тигърът се смята за цар на зверовете. Той се свързва с кралските особи, а също и с власт и късмет. 2022-ра е гсъщо така одината на Водния Тигър Ян. Тя носи заряда на мъжката енергия, на големи и драматични промени и предизвикателства, които ще нарушат спокойствието и досегашния ритъм в живота на повечето зодии. Годината ще бъде изпълнена с хаотични и бурни събития, като голяма част от зодиите ще бъдат изкушени да се впуснат в нейната стихия в търсене на силни усещания.

Тъй като 2022 г. е началото на Водния цикъл, това според китайските астролози ще донесе през следващите години късмет, щастие и здраве на много от зодиакалните знаци, но и много съдбоносни промени в живота на родените под знаците Маймуна и Змия.

Китайският хороскоп показва още, че през 2022 г. ще се появят нови лидери в областта на бизнеса и политиката. Тези хора, въпреки световната икономическа криза или вероятно поради нея, могат да постигнат максимален успех за своя бизнес и компании, като ги издигнат на по-високо ниво. Това няма да е никак лесно и ще бъде предшествано от множество конфликти на интереси, саботаж и недоволство, но в крайна сметка усилията им ще бъдат възнаградени.

- реклама -