Тръмп

Тръмп: Американизъм, не глобализъм

Тръмп официално се съгласи да се кандидатира за президент на САЩ

Американският милиардер Доналд Тръмп официално даде съгласието си да се кандидатира за президент на САЩ от Републиканската партия.

Тръмп излезе с политическа декларация на националния конгрес на Републиканската партия в Кливланд, щата Охайо.

„Приятели, делегати и сънародници американци, смирено и с благодарност се съгласявам да бъда номиниран от вас за кандидат за президент на САЩ. Заедно ще върнем нашата партия обратно в Белия дом, ще върнем сигурността, просперитета и мира в страната“.

Тръмп увери, че като президент, ще установи „законност и ред“ в САЩ.

Във вторник Тръмп беше официално номиниран за кандидат на Републиканската партия за президент на САЩ. Това решение бе взето от делегатите на националния конгрес на партията в Кливланд

Тръмп: Американизъм, не глобализъм

Американизмът ще бъде в основата на предизборната платформа на Републиканската партия.

 „Разликаката между нашия план и този на опонентите ни, е че ще поставим Америка на първо място. Нашето кредо ще бъде: американизъм, не глобализъм“

Тръмп обвини президента Барак Обама и бившия държавен секретар Хилъри Клинтън в провал на външната политика на САЩ.

„Америка днес е много по-несигурна, а мирът е много по-нестабилен отколкото преди Обама да реши да възложи на Хилъри Клинтън да води американската външна политика“.

Доналд Тръмп обеща да спре миграцията от страни, спонсориращи тероризъм, и повтори готовността си да издигне стена по южната граница с Мексико, за да спре нелегалното прехвърляне на хора и наркотици.

- реклама -