Меган Маркъл изпусна възможността да бъде момичето на Джеймс Бонд

Годеницата на британския принц Хари Меган Маркъл е била разглеждана от продуценти като подходяща за ролята на момичето на Джеймс Бонд в следващ филм от поредицата за агент 007, съобщи в. „Сън”.

По сведения на изданието, Маркъл напълно отговаря на изискванията да бъде „очарователна изгряваща звезда, за предпочитане от САЩ или Канада”.

Маркъл е била сред петте одобрени претендентки за ролята на спътницата на британския супер агент, но след като стана ясно, че тя е избраницата на принц Хари, отпаднала от списъка.

Освен Маркъл, за мечтаната роля е била одобрена и американката Илфенеш Хадера, която тази година се снима в „Спасители на плажа” (Baywatch, 2017).

Маркъл е изиграла десетки роли в киното и телевизията, сред които са Horrible Bosses, 2011, Remember me, 2010 и сериала Suits, 2011.

В края на юли конокомпанията Метро-Голдуин-Майер (Metro-Goldwyn-Mayer, MGM), съобщи, че новият 25-ти филм за Джеймс Бонд ще излезе на голям екран през ноември 2019. Главната роля в него ще изпълни британецът Даниъл Крейг.

- реклама -