Награди за участниците в конкурса „Да украсим Бургас“ (СНИМКИ)

Дни преди Коледа всички участници  стигнали до финала на общинския конкурс  „Да украсим Бургас“ ще получат подаръци.

Индивидуални награди- сувенири от Общинско предприятие „Морски знаци“ и  ваучери за посещение на остров  Света Анастасия и археологически комплекс „Акве Калиде“ получават Ивайла Димитрова, Милен Мънев, Диана Бождерменова, Самира Душева, Николина Иванова.

Те впечатлиха журито с прекрасни приказни аранжировки с елхички, коледни играчки снежни човечета, снежинки, еленчета и други тематични украси.

Много добро настроение и усмивки създадоха блестящите и отрупани с играчки, светлини и декорации елхи, дворове, площадки и стаи в детските градини – „Златното ключе“, „Бургаско Детство“, „Златна рибка“, „Ханс Кр. Андерсен“ Здравец“, „Вълшебство“,“Детелина“, „Слънце“,“Моряче“, „Брезичка“,“Коледарче“- кв. Лозово и „Раковина“.

Поздравления и награди за участието си ще получат всички обявени по-горе детски заведения.

Част от тях са отличени в категория за оригинална външна украса, а останалите в  категория за оригинална вътрешна украса.

Награда ще има и за „Защитеното  жилище за хора в риск“  на ул. „Поп Грую“ №45. И тази  година  социалното заведение се включи с ентусиазъм и много добро настроение в конкурса.

Всички отличени могат да получат подаръците си след 20 декември в Пресцентъра на Община Бургас./media@burgas.bg/

За поредна година надпреварата „Да украсим Бургас“ показа, че независимо от стила на украсата  –  от ръчно изработени свещници и венци, мащабни фигури на коледни герои, през снежен интериор от естествени материали, дървени шейни и фенери, до бляскава феерия от цветове, празниците са най-светли, когато са споделени.

- реклама -