18-годишно момиче роди 7 часа, след като разбра, че е бременно

18-годишно момиче роди 7 часа, след като разбра, че е бременно. Бет Мартин от Блекпул, Англия, получила пронизващи болки в корема и потърсила лекарска помощ. Преди това била на полицейско обучение за реакции при безредици, пише „Дейли мейл“.

„Имах 7 часа, за да осъзная, че ще стана майка. Когато казах на братята ми, те си помислиха, че се шегувам“, споделя Бет.

Бебето Майзи се родило в седмия месец с тегло 2410 кг.

Бебето се развивало в утробата на майка си зад ребрата й, при което коремът на Бет не растял. Два месеца преди да роди, Бет си правила два теста за бременност, които били отрицателни. По време на цялата бременност Бет е имала сериозна физическа активност и тренировки.

Родителите на Бет били не по-малко шокирани от новината, че ще стават баба и дядо. Баща й Стивън обаче не крие радостта си от това, че е млад дядо. Във фейсбук той пише: „Какво мога да кажа, след едни шеметни 12 часа, в които моята прекрасна дъщеря Бетани не само разбра, че е бременна, но и роди прекрасно момиче. Не мога да бъда по-щастлив. Гордея се с нея…“

 

Щастливият дядо публикува и снимки на дъщеря си и внучката си на една и съща възраст.

„Никога не съм искала да имам деца, но сега не мога да си представя живота си без нея. Мейзи е най-хубавото нещо в живота ми“, споделя младата майка.

- реклама -