Каква е тайната диета за перфектната фигура на Бриджит Макрон

Първата дама на Франция Брижит Макрон може и да е на 64 години, но много по-млади дами биха завидели на външния й вид. Тя е баба на седем внуци, която изглежда по-добре в скини джинси и на висок ток, отколкото повечето жени на половината от нейната възраст.

Признание за младоликия си вид Макрон тя получи от самия американски президент Доналд Тръмп. „Вие сте в толкова добра форма“, възкликна той на официалното си посещение във Франция.

Повечето хора очакват стройната фигура и неувяхваща красота на Брижит Макрон да са резултат от строга диета на зелени сокове и чай от куркума вместо истинска храна; ежедневни йога практики и редовни козметични процедури.

Каква е тайната?

Но според главния готвач на Елисейския дворец Първата дама на Франция се старае единствено да яде поне 10 вида различни плодове и зеленчуци всеки ден, като същевременно не се лишава от вино и сирене, когато й се приискат.

В интервю за Daily Telegraph той обяви, че като цяло семейство Макрон са традиционалисти, що се отнася до храната.

Харесват френски ястия с продукти, които се доставят от места на не повече от 100 км от Париж и с подправки и билки от градините на резиденцията. По думите на готвача виното и сирената, които са били извадени от менюто от президента Никола Саркози, отново присъстват в него.

Единственото изискване на първата дама е 10 вида свежи плодове и зеленчуци, както и никаква вредна храна, разкрива готвачът.

- реклама -