Внукът на Алла Пугачова вдигна приказна сватба (ВИДЕО, СИНМКИ)

Внукът на легендарната певица Алла Пугачова вдигна приказна сватба. 26-годишният Никита, който е син на Кристина Орбакайте и Владимир Пресняков – младши си взе 20-годишната красавица Алена Краснова.

Двамата се познават още от деца – вилите им са в съседство и са израснали заедно.

Алена е студентка в руската академия по народно стопанство и има връзка с Никита от много време.

Покана за височайшето тържество са получили около 200 гости, пишат руските медии. За булката са били поръчани две рокли. На снимките от социалните мрежи се вижда, че шлейфът на красивата булка е толкова дълъг, че тя не може да се придвижва без помощта на шаферките.

Като допълнение на главата си булката сложи диамантена диадема. Женихът реши да се ограници до класически костюм, изработен от руски дизайнер, но все пак наблегна и на модерен детайл, закрепвайки цвете на бутониерата си с брошка под формата на китара.
Алла Пугачова и Максим Галкин вече обявиха, че няма да избират специален подарък, а ще дадат на младоженците пари. По думите на самата невеста „плик с пари е най-добрият сватбен подарък”.

Приятели на двойката пък им подариха картина. Самата Пугачова е ангажирана с бенефис на фестивал в Азербайджан, но певицата е решила да остане в Москва, за да посети сватбата на големия си внук.

На акаунта си в Инстаграм Никита Пресняков вече публикува първи снимки от сватата, под които написа: „Ето, най-накрая дойде този щастлив ден!”

Никита Пресняков е роден на 21 май 1991 година в Лондон. През 2003 година той бе приет в киноакадемията в Ню Йорк където следва до 2009 година. Една от най-успешната му роля е на Паша Бондарев в двете серии на филма „Елки” 1 и 2.

- реклама -