Вижте как можете да вечеряте с Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет

Винаги сте искали да вечеряте с Джак или Роуз от „Титаник“? Вече имате тази възможност благодарение на фондацията на Леонардо ди Каприо, който заедно със своята колежка Кейт Уинслет предлага на благотворителен търг частна вечеря, съобщи говорител на актьора.

Бляскавата вечеря, която ще се състои в ресторант в Ню Йорк по избор на победителя през есента, е една от многото предложения в благотворителния търг на фондацията на актьора, който ще се проведе на официална галавечеря във френския курорт Сен Тропе в четвъртък.

По време на миналогодишното такова събитие благотворителната организация, посветена на опазването на околната среда, събра 45 млн. долара.

Носителите на „Оскар“ Ди Каприо и Уинслет изиграха Джак и Роуз във филма „Титаник“ от 1998 г. на режисьора Джеймс Камерън, след което многократно са били заедно и в други филми.

Леонардо е посветен на каузата с опазването на околната среда, докато Кейт се включва в различни благотворителни акции в помощ на деца аутисти, бездомни и раково болни.

- реклама -