проститутки

12 000 проститутки в Рио готови за Олимпиадата

За разлика от организаторите, 12 000 проститутки в Рио са напълно подготвени да посрещнат фенове и спортисти на Олимпиадата.

Жриците на любовта очакват с трепет вълната от около 400 000 туристи, която ще залее Рио де Жанейро в следващите две седмици. За голяма част от дамите това ще е възможност не само да изкарат добри пари, но и да потърсят начин да се измъкнат от сегашния си начин на живот, разказва Daily Mail.

В Бразилия проституцията е легална, но по време на Олимпиадата полицията ще прави засилени проверки на публичните домове.

Мечтата на едно момиче

„Защо да ме притеснява полицията, те са мои клиенти“, споделя 23-годишната Хулиана, чиито артистичен псевдоним е Бруна.

„За момичетата в Бразилия проституцията е лесен начин да изкараш пари, когато си в трудно положение. Няма друга работа в града, всичко е скъпо, а икономиката се разпада. За много момичета това е най-добрият начин да изкарат малко твърда валута“, казва Бруна. И предупреждава потенциалните клиенти, че предпочита да ѝ се плаща в американски долари.

„В родния ми град ще дойдат спортисти, които искат да спечелят златен медал на Олимпийските игри, а за мен е важно златото, което ще попадне в джобовете ми. Искам да съм златната медалистка в моя бизнес, но конкуренцията е много сериозна“, споделя Бруна. 

И допълва, че мечтата на всяко момиче на улицата е да срещне принца, който да промени живота й и да я отърве от професията – като във филма „Хубава жена“.

„Мечтая си да срещна олимпиец, който да ме отведе от тук. Вече съм била със спортисти, но мечтата на всяко момиче е да бъде с олимпиец, коментира Бруна през изданието.

Олимпиадата в Рио де Жанейро започва на 5 август и ще продължи до 21 август.

- реклама -