плажове

10 плажа на мечтите с най-чистата вода в света

Лятото все още официално е далече, но по-предвидливите от нас отдавна са започнали да планират следващата си почивка. Вижте някои от най-красивите плажове в света, където всеки мечтае да отиде поне веднъж в живота си, според Breezier.

Сейшели

Разположен между Мадагаскар и Кения, този низ от острови е истински рай на земята. Със сигурност ще отидете заради хипнотизиращо кристалната вода, но ще се върнете заради уникалните скали.

Малта

Дълбоки чисти води в тюркоазен цвят, ярка слънчева светлина и назъбени бели скали – това място не прилича на никое друго. Макар че Малта може да се похвали с лежерното темпо на живот, характерно за повечето острови, има и много интересни неща за разглеждане.

Индонезия

В Ломбок, Индонезия, девствените плажове с бял пясък са буквално по целия бряг. Подгответе се за най-доброто гмуркане в живота си. Освен това можете да разгледате вулкани и древни руини, но най-вече – да се насладите на кристално чистия Индийски океан.

Хърватия

Чиста вода с тъмносин цвят, доста солена, каменисти плажове, спокойни лагуни и малки горички, съчетани с шикозен градски стил и много история. С една дума – лято по хърватски.

Британска Колумбия

Ако харесвате езера, езера и пак езера, отидете на къмпинг в Британска Колумбия, Канада. След екскурзия, пълна с предизвикателства, ще можете да се охладите в чистите води на изворите, а след това да заспите под звездите на свеж планински въздух.

Малдиви

Синьо, по-синьо, най-синьо, Малдиви. Ако някой ви каже да затворите очи и да си представите най-живописното кътче на земята, където бихте прекарали медения си месец, със сигурност ще се сетите за Малдивите. Красиви къщички насред водата, подводният свят на ослепителните коралови рифове и още, и още…

Калифорния

Без значение по кое време на годината ще посетите езерото Тахо и колко пъти ще отидете, красотата на кристално чистото езеро, планините и чистият въздух винаги са поразителни. Възможностите тук са безкрайни. Плажове, планини – рай…

Испания

Изкачете се по скалите и открийте малките скрити плажове на Майорка, където да плувате на спокойствие. Ако обичате повече шум, за вас са по-оживените части на острова. Когато се изморите, можете да се отправите към вътрешността на курорта по малките калдъръмени улици и да се насладите на вкусна храна и разхладителни напитки.

Бахами

Този малък райски остров предлага лукс и богат набор от развлечения. А плажовете с кристални води ще останат в спомените ви завинаги.

Гърция

Крит – най-големият от гръцките острови, е истинска забележителност. Бели скални образувания и фини пясъчни плажове са най-характерното нещо за родното място на Бога на всички богове Зевс.

–––––––––––

Отговорни ЗАЕДНО!
#ОстаниВкъщи – спаси животи!
FlashNews.bg

Всичко за коронавируса тук

- реклама -