мъжете жените какво искат честност любовта серотонин допамин влюбване

10 неща, които жените очакват от мъжете

Има един въпрос, който вълнува всички мъже по света. И той звучи така: Какво наистина искат жените? Въпреки популярната версия, че жените са сложни същества, златотърсачки и какво ли още не, възможно е да се намери съвсем прост отговор на този вечен въпрос.

Flashnews направи списък с 10 неща, които жените очакваме от мъжете. Момчета, обърнете внимание!

Най-голямата тайна на женската съблазън е в края на статията.

Бъдете спонтанни

Това не означава, че трябва да прекарвате всеки уикенд в нова държава. Не означава също, че всяка вечер под прозореца й трябва да свири духов оркестър. Дори ваната, пълна с шампанско, вероятно ще бъде излишна. Покажете спонтанност в малките неща. Поканете я на танц по време на разходка или напишете неочакван текст. Момичетата обичат да отгатват какво ще се случи по-нататък.

Бъдете упорити

Когато тя казва „не“, това не означава „не“. Не означава обаче и „да“ или „може би“. Понякога думите на жената изобщо не означават нищо. Но не защото не знаят какво искат – точно обратното. Това, което искат, е човек, който ще покаже упоритост и ще докаже, че „да!“ е единственият възможен отговор на предложението му.

Бъдете вдъхновяващи

Всяка жена е готова да стане най-отдаденият фен или дори да организира цяла група в подкрепа за любимия си. Следователно, тя има абсолютно право да очаква същото отношение в замяна. Каквото и да прави една жена, важно е да покажеш искрен интерес към живота й. Дали мечтае да стане актриса? Започване на собствен бизнес? Участие в маратон? Шансовете й за постигане на целта ще се удвоят, ако приемете правилото за повтаряне на една единствена фраза: „Вярвам в теб“.

Бъдете внимателни

Ако наистина мислите, че момичетата се нуждаят само от диаманти, скъпи бижута и пътувания до края на света, бързо се откажете от тези идеи. Малкият, но все пак внимателно подбран подарък ще накара сърцето й да бие по-бързо. Просто слушайте внимателно какво казва тя. Рано или късно ще разберете, че тя обича виолетките в саксии, мечтае за играчка от детството си или е луда по книгите на някой писател. Сега знаете какво да правите.

Проявявайте чувство за хумор

Някой някога е казал, че момичетата харесват сериозни момчета. Само тези, лишени от чувство за хумор, вярват в това. Дори и учените са доказали, че смехът е един от най-силните естествени афродизиаци. Така че, шегувайте се по-често, но помнете, че има неща, за които не трябва да се шегувате. Например, рокля, прическа или семейство.

Бъдете грижовни

Просто не отивайте твърде далеч. Не я преследвайте, не й се обаждайте по 100 пъти на ден и не изпращайте милион съобщения. Няколко прости и искрени въпроси ще й покажат, че наистина ви е грижа за нея. Не забравяйте да попитате как е минал нейният ден, как се чувства, какво иска и за какво мисли. Жените се нуждаят от такива въпроси като от въздуха.

Бъдете позитивни

Психолозите твърдят, че мъжът и жената като двойка приличат на два свързани съда. Ако някой от тях е изпълнен с позитивност, същото скоро ще се случи и на другия. Стабилното добро настроение е един от най-добрите подаръци, които човек може да даде на жена. Просто се усмихвайте по-често, споделяйте ярки емоции с нея и резултатът няма да закъснее.

Подкрепяйте я

Разбира се, понякога имаме труден ден и ни идва да се откажем от всичко, да заровим лицето си във възглавница и да плачем цял ден.

И все пак науката твърди, че жените са много по-емоционални и изпитват тъга, меланхолия или депресия по-често от мъжете. Ето защо искат някой, който в такива моменти може да бъде рамо, на което да  се плаче и някой, който обещава, че всичко ще бъде наред.

Бъдете честни

Това е толкова очевидно, че мислехме да не го споменаваме. Жените се нуждаят от честност. Ако искате да прекарате вечер не с нея, а с приятелите си, кажете й го. Не си измисляйте глупави оправдания и истории за това, колко работа имате да свършите. Всяка жена знае как да различи истината от лъжата, без значение колко незначителна е тя. Затова винаги казвайте истината.

Бъдете почтителни

Ако все още мислите за жените като за слабата половина на човечеството, тогава вие не знаете абсолютно нищо за тях, и тази точка е за вас. Те могат да създават красиви неща и да вдъхновяват. Те раждат грандиозни идеи и ги претворяват в действителност. Те могат да направят мъжете щастливи. Жените знаят собствената си стойност и очакват същото от вас. Не забравяйте да повтаряте по-често колко високо ги оценявате и какво всъщност означават за вас. Ще бъдете един много щастлив мъж!

И накрая, запомнете! Няма значение колко пари имате, как изглеждате или какъв автомобил карате. Най-важното е как жената се чувства около вас.

- реклама -