10 начина

10 начина да покажете на някого, че го обичате… без да казвате и дума

Действията, които предприемате, за да покажете на любимия човек, че го обичате, означават много повече от думите.

Вижте 10-те най-сладки начина:

  1. Действайте спонтанно

Организирайте импровизирано пътешествие. Прекарайте един следобед, играейки игри от детството на открито, които имат значение само за вас двамата. Запишете се на някакъв курс заедно. Може да е курс по танци, готвене, актьорско майсторство – всичко, което и двамата харесвате.

Въпросът е да избягате от обичайната рутина и да поддържате връзката си свежа и забавна. Да бъдете спонтанни понякога се оказва доста зареждащо с позитивна енергия.

  1. Започнете да се занимавате с нещо, което половинката ви харесва

Ако ви харесва определена група(не е нужно и двамата да сте луди фенове), купете билети за двама. Когато изпълнителят пристигне за следващия си концерт, ще изпитате вълнението да опитате нещо ново с любим човек. Идеята е да се опитате да се насладите на чуждото хоби. Не е нужно да отделяте цялото си време, но те ще оценят жеста ви.

  1. Изпратете сладък смс

Нещо творческо или различно – вие знаете най-добре какво ще им хареса. Получаването на съобщение с текст „мисля за теб“ със сигурност ще оправи настроението на любимия ви човек и ще го държи щастлив до вечерта.

  1. Неочаквана прегръдка или целувка

Кой няма да оцени този не само сладък, но и неочакван жест? Показва, че мислите за другия и колко го обичате, без да казвате нито дума.

  1. Носете секси облекло

Той е облечен в полицейска или пожарникарска униформа, а тя – в престилка на медицинска сестра… нека въображението ви да работи! Лесно е да покажеш, че обичаш някого, когато носиш секси облекло специално за него.

  1. Организирайте си нощна среща

Оставете децата с детегледачката и нека вашите родители и приятели знаят, че ще отделите времето за половинката си. Информирайте детегледачката къде отивате в случай, че се появи истински проблем, и след това отидете на вечеря заедно.

Ако това се превърне в редовно занимание, ще видите колко по-успешна ще бъде връзката ви.

  1. Използвайте чисти кърпи

Звучи странно и сигурно изглежда глупаво отстрани, но е чудесен начин да покажете на партньора си, че го обичате. След приключване на работния ден той ще си вземе душ, за да отпусне парата и напрежението. Посрещнете половинката си, като оставите чисти кърпи на разположение.

  1. Включете външната лампа и оставете любовна бележка за партньора си, ако работи до късно

Колко хубаво е да се приберете вкъщи и да можете лесно да откриете пътя до входната врата! Сега си представете, че на нея има залепена бележка, с която любимият ви пожелава лека нощ и сладки сънища! Този жест наистина се откроява, защото показва загриженост и всеотдайност.

  1. Изперете дрехите на другия

Да носиш чисти дрехи е прекрасно, но ако друг се грижи за прането е още по-приятно!

Не отнема много време и  усилия да заредиш пералнята, докато така или иначе се въртите наоколо. Когато се прибере, половинката ви ще се чувства специално и ще разбере, че сте сериозни в намеренията си.

  1. Сгответе любимото ястие на любимия човек

Не е нужно да бъдете претендент за победител в предаване за професионално готвене. Просто опитайте!

Апетитът нараства, когато изморен от работа направо можеш да започнеш да се храниш. Можете да опаковате обяд, да направите палачинки за закуска през уикенда или нещо още по-просто – каквото и да е, ще окаже положителен ефект на връзката ви! Вашият партньор със сигурност ще го оцени и ще се зарадва от сърце.

- реклама -