Коледа

10 начина да имате най-хубавата Коледа

Независимо дали пътувате, или прекарвате празника вкъщи със семейството, Коледа е най-хубавото време от годината.

Традициите по Коледа са различни из целия свят, но някои неща си остават задължителни, ако искате да имате най-хубавия празник.

Ето 10 от тях:

1. Направете красиви опаковки на подаръците

Без съмнение е, че може би най-вълнуващото е отварянето на подаръците, но креативната опаковка също е част от забавлението. И ако въображението не е силната Ви страна, в интернет има множество клипове, които предлагат страхотни идеи.

Коледа

2. Прекарайте цял ден по пижама и с чаша горещ шоколад в ръка

Заслужавате да прекарате коледния ден в пижамата си, седейки в любимото кресло с хубава книга. А празникът не е същият без горещ шоколад с пръчица канела.

Коледа

3. Организирайте следобед с коледни филми

Коледа е време за семейството, затова планирайте графика си така, че да останат няколко свободни часа и ги прекарайте у дома с децата, гледайки най-добрите коледни класики.

4. Изпечете коледни сладки

Не само дядо Коледа заслужава сладки и чаша мляко. Изпечете джинджифилови бисквити в различни форми, оцветете малко захарна глазура и декорирайте заедно с децата си. Също може да изпечете, сглобите и украсите джинджифилова къща. Забавата е неминуема.

Коледа

5. Облечете пуловери с коледни мотиви

Това е може би най-добрият начин да покажете празничния си дух. Купете различни пуловери за цялото семейство. Снимките пред елхата, разкъсвайки подаръците, ще станат страхотни.

6. Хвърлете се в снега, независимо от възрастта

Облечете се добре, излезте навън и правете ангели в снега. Усетете зимата и красотата на сезона. Децата ще бъдат очаровани.

Коледа

7. Посетете коледен базар

Чаша греяно вино, коледни песни, много смях и игри. Не пропускайте ежегодните базари по това време на годината. Несъмнено ще Ви заредят с прекрасен дух.

8. Запалете камината 

Огънят в камината е завършекът на перфектния празник. Ако нямате камина в дома си, потърсете в интернет – има много „направи си сам“ клипове, които показват как да измайсторите фалшива камина от картон.

Коледа

9. Украсете с коледни лампички

В магазините се предлагат лампички с различни форма, дължина и цвят. Подберете подходящи, заредете се с батерии и украсете целия си дом. Уютната атмосфера е гарантирана.

Коледа

10. Създайте плейлист с коледни песни

Направете го достатъчно дълъг, включвайки любимите си песни, и не го спирайте през цялото време. Тази музика „идва“ веднъж годишно, затова дори и да се повтарят, песните едва ли ще Ви омръзнат.

 

 

- реклама -