10 лесни и оригинални идеи за Хелоуин грим (ВИДЕО)

Хелоуин наближава и подготовката е в разгара си. Костюмите са ушити, тиквите са издълбани, кошниците са заредени с лакомства.

Хелоуин

Но ако все още нямате идея какъв страшен образ да приемете, ние ви предлагаме 10 идеи за лесен и ефектен Хелоуин грим:

1.  Топящ се клоун Пениуайз

Ако уличните клоуни не са успели да ви изплашат досега, само хвърлете поглед на страховития грим на Рейчъл Лиъри. Изглежда сякаш лицето се топи, а отдолу се показва Пениуайз от филма „ТО“ на Стивън Кинг.

2. Комбинация между Снежанка и Злата кралица

Лиза Потър-Диксън се въплащава в кралицата на Хелоуин и обявява Halloween Week, публикувайки YouTube видеа с невероятни образи за страховития празник. За следващия макиаж не се нуждаете от много продукти. Не забравяйте и ябълката – подробност, но важна!

3. Ариел в духа на Coachella

2017-та не би била същата без блясък. Тенденцията превзе всички фестивали и със сигурност ще завладее Хелоуин. Вдъхновен от морския образ на Пери Едуардс, този образ съдържа целия блясък в себе си и дори надхвърля очакванията с розово брокатено червило – колко сладко!

4. Попарт шедьовър

Ако търсите нещо напълно извън рамката този Хелоуин, да се превърнете в ходещ попарт шедьовър на великия Рой Ликтенстайн би било точно попадение. Ема Пикълс показва как лесно да го постигнете.

5. Булката труп

В друг канал в YouTube попадаме на творение, което ни смайва – Булката труп на Тим Бъртън. Толкова е добро, че се замисляме дали наистина не е анимация. Креативно е и за децата.

6. Снежанка

Принцеса на Disney винаги е добра идея, когато става дума за парти (независимо Хелоуин или друг празник) и този видео урок на Ема Пикълс гарантира, че ще имате кожа, бяла като сняг и устни, алени като кръв.

7. Жокера

Откакто The Dark Night се появи в кината през 2008-ма година, най-страховитият празник просто не е завършен без някой да се превъплъти в Жокера. Урокът на Боби Коен обещава да впечатли на всяко парти.

8. Урсула от „Малката русалка“

Един от най-великите Disney злодеи на всички времена – какъв по-добър образ за нощта на Вси светии? Оригинално е да се превърнете в получовек, полуоктопод, а в съчетание с песни от „Малката русалка“, костюмът несъмнено е печеливш.

9. Лице с оголени мускули

Кого не биха го побили тръпки, когато погледне лицето ви и види оголени мускули? Последният ден на октомври е идеалният ден за забавно „отмъщение“ на съседа, който краде вестниците ви. Ето как с малко усилия да създадете идеалния страховит образ.

10. Захарен череп

Какво е Хелоуин парти без страшен (и богато украсен) захарен череп? Следващото видео показва как с обикновени продукти и аксесоари да получите желания резултат.

Източник: GLAMOUR

- реклама -