Суматоха и смях след появата на двойници на Ким Чен Ун и Тръмп в Сингапур – ВИЖТЕ ГИ ТУК

Сингапур

Докато Доналд Тръмп се препотява на срещата на Г7 в Канада, заедно с другите най-големи световни лидери, негов двойник обра овациите в Сингапур. Там след броени дни ще се проведе дългоочакваната среща на американския президент с лидера на Северна Корея Ким Чен Ун.

Заедно с имитатора на Тръмп се появи и двойник на върховния лидер на Пхенян. Двамата се разходиха под ръка из центъра на Сингапур, събирайки тълпи от хора край себе си.

Двойникът на Тръмп бе облечен досущ като американския президент – тъмен костюм, червена вратовръзка, емблематичната прическа и бейзболна шапка с лайтмотива на предизборната му кампания „Да направим Америка велика отново“. Очилата, пригладената коса назад и костюма, чиито модел е наследство от дядо му и баща му, отличаваха пък мнимия Ким Чен Ун.

Двамата „лидери“ не отказаха селфи на никой и с охота спираха да се щракнат с развеселените минувачи. Те не пропуснаха да дадат и интервюта за местните медии.

„Бих искал да кажа на Ким Чен-ун да използва тази историческа среща, за да помогне светът да стане по-безопасен за всички страни и хора”, отбеляза имитаторът на Тръмп. Неговият компаньон пък се пошегува, че парите, които спечели от това пътуване ще бъдат ползвани за да се нахрани Северна Корея.

Полицията ги смъмри

Имитаторът на Ким Чен Ун се казва Хауърд Екс, а този на Тръмп Денис Алън. Изглежда на властите в Сеул шегата не им се сторила толкова забавна, защото те арестували мнимия корейски лидер за няколко часа. След това той е бил освободен, но в полицията го предупредили да избягва някои райони в този деликатен период.

Какви блюда и коктейли измислиха заведенията в Сингапур за да отбележат историческата среща Тръмп Ким Чен Ун прочетете тук.