Семейство откри дъщеря си след 24 години издирване

дъщеря

Баща откри дъщеря си в многолюден Китай след 24 години търсене. Момиченцето изчезнало когато било на 3 годинки. Уанг и съпругата му продавали плодове. Един ден обслужвали клиенти, докато малката Ю Фенг си играела край тях. Когато приключили забелязали, че детето им го няма.

През всичките тези години бащата не спирал да търси дъщеря си. Дори станал таксиметров шофьор, надявайки си да я зърне като обикаля постоянно улиците. Уанг облепил колата с постери, че издирва момичето. Тъй като единствената снимка, която имал на нея била като малка, бащата използвал фотография на другата си дъщеря, предполагайки, че си приличат с изчезналото дете.

Момичето се свързало с баща си след като случайно попаднала на негов пост в интернет

Трогнат от усилията на тъжния баща, художник от китайската полиция направил рисунка на Ю Фенг как би трябвало тя да изглежда днес. Скицата била разпространена онлайн и по вестниците. И случайно била видяна от млада жена в другата част на страната. Тя се удивила колко много прилича на момичето от рисунката.

След като се свързала с Уанг, жената установила редици прилики между нея и изчезналата му дъщеря, като например малък белег на челото. Решили се на ДНК тест, който дал позитивен резултат.

Историята на семейството разтърси цял Китай, а телевизиите предаваха на живо първата среща на Ю Фенг със семейството й. „Татко те обича“, заяви през сълзи щастливия Уанг щом прегърна дъщеря си.

Младата жена вече е омъжена и има две деца – момче и момиче. Оказало се, че тя била израснала в близък град, на не повече от 20 км. от родителите си. Остава мистерия обаче как тя се е загубила или пък е била отвлечена, защото хората, които са я отгледали вече са покойници.