Прокуратурата: Росен Ангелов се е самоубил със същото оръжие, с което е убито цялото семейство на Кети Кюхова

Няма съмнение кой е извършителят на шесторното убийство. Това е Росен Ангелов.  Това съобщи директорът на НСлС Борислав Сарафов. Доказателствата за авторството- едно и също оръжие е умъртвило Кети, семейството й и с него се е самоубил Росен.

В последните дни чета много становища на хора, които тиражират различни версии. Много от тези анализи и коментари искрено ме забавляват. Сега ще ви представим актуална, точна и коректна информация и ще разбия всички теории на конспирацията. Това заяви директорът на НСлС Борислав Сарафов.

Във вилата, в която е живял Росен, са намерени следи от кръв на Кети и Неделчо.

Ангелов се е самоубил в петък. Последно е влизал в порно сайтове. Това е открито в таблет, оставен до тялото.

Експеримент е доказал, че той се е самоубил с оръжието на престъплението. Имал е заглушител, който е саморъчно направил по сайт в интерент.

Няма алкохол в кръвта или употреба на наркотици.

Мотивът за убийството

Освен, че е бил отхвърлен има и друга причина. Кети е имала фирма за почистване на домове и той е ходил с нея. Искал да ограби домовете, които е почиствала. Настоявал е тя да му даде ключ и код за алармата на тези домове. Това е и причината за раздялата с Кети. Тя е разбрала за користната цел на Ангелов. Другата причина е връзката й. Всички родинни на Кети са знаели за връзката на двамата. Това е и причината те да са убити, съобщи Сарафов. Има жив свидетел, който е споделил тази причина за раздора между Кети и Росен. Свидетелят е скланян от Горският човек да участва в обирите.

В МВР е имало база данни за ДНК-то на Росен Ангелов, още от 2007 г. По оперативен път са установили, че убиеца е Росен. Направили са претърсване в гаража, където Росен е работил, имало дрехи с ДНК. Затова бързо са стигнали до него. 48 часа били достатъчни за анализа.

Защо след като е убил първо Кети отива да убие и семейството й?

Да не търсят убиеца на Кюхова, защото са знаели за връзката й с Росен.

Кети е убита във времето 17.30-19 часа на 31 декември 2016 г. около къщата. Тя е била навън с кучето.

След 23 часа са убити другите 5 души. После взима джипа на семейството и тялото на Кети и го захвърля в кладенеца.

Семейството е търсило Кети до 23 часа, това сочат свидетелски показания.

Кръвта на жертвите остава по дънките на Росен, те са открити в изоставената от него вила. Там е открито и ДНК на Ангелов.

Не е бил намерен трупа му веднага при претърсването на гората, защото района е трудно достъпен.

Ангелов не е бил сътрудник на службите, разбуни още една от конспирациите Сарафов.

За къщата, тока, интернета

Незаконно се е перкачил към тока. В района има 500 незаконни постройки. Не се знае на кого е, той се е самонастанил в нея. Интернетът е ползвал чрез бисквитка, закупена от приятели.